Son Konular

Musa konusanlar kacinci bolum?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Musa konuşanlar kaçıncı bölüm?

KONUŞANLAR ' MUSA ' HANGİ BÖLÜMDE? Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar Talk Show programında Musa Toktaş 13. bölümde yer alıyor.

Konuşanlar Bonuslu dahi çocuk kaçıncı bölüm?

Konuşanlar 60.bölüm Shot / Bonus Saçlı dahi çocuk yine Geldi – (Parodi) Mazlum Atsız #hasancankaya – YouTube.

Exxen Musa Hangi bölüm?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar Talk Show programında Musa Toktaş 13. bölümde yer alıyor. Bölümün en çok çarpı alanı olan Musa programda da şampiyon olmuştu. Konuşanlar'ın en çok izlenilen bölümlerinden birisi 13. bölüm. Şuana kadar 6.3 milyon izlenme almıştır.

Yolun sonu görünüyor kim söylüyor?

Yolun sonu görünüyor kim söylüyor?
Musa Eroğlu & Cem Adrian – Yolun Sonu Görünüyor – YouTube.

Konusanlar en komik bölümü hangisi?

Konusanlar en komik bölümü hangisi?
şimdiye kadarki bana göre en komik bölümü olan 12. bölümü yayınlanmış program. konuk formata uymuyor ve hiçbir faydası yok yazmıştım, son bölümlerde olmaması da ritmi arttırmış. hasan can kaya'nın ünlü yok çünkü ben ünlü oldum lafı da apaçık bir şaka bence.

Konuşanlar Kaç Bölüm Yayınlandı?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun CHP'li üyesi İlhan Taşcı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "RTÜK, Hasan Can Kaya'nın EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar adlı programın 44. bölümü ile Netflix'de yayınlanan 'More the Merrier' adlı filmin katalogdan/ platformdan çıkartılması kararı verdi.

Konuşanlar 44 bölüm ne oldu?

üst kurul'da oy çokluğuyla konuşanlar programının 44. bölümü nedeniyle exxen'e idari para cezası uygulanırken bahse konu bölümün exxen'in yayın kataloğundan çıkarılmasına da karar verilmiş.

Öğrenci Fatih konuşanlar kaçıncı bölümde?

EXXEN'de yer alan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 2. sezon 43. bölümü yayınlandı. Platformda eklenen bölümleri ile milyonlara ulaşmaya devam eden yapım bugünden itibaren ilgiyle izlenecek. Sahneye çıkan isimlerden biri de Fatih'ti.

Konuşanlar Survivor Hangi bölüm?

Konuşanlar Survivor Hangi bölüm?
Konuşanlar 2. Sezon 27. Bölüm Tanıtımı / Konuk: Survivor'ın Efsane Yarışmacıları – YouTube.

Konuşanlar Exxen de kaç bölüm?

Konuşanlar Exxen de kaç bölüm?

Yolun Sonu Görünüyor şarkı mı türkü mü?

Conversation. Musa EROĞLU'nun "Yolun sonu görünüyor " türküsünü dinliyordum.Bu türkünün sözleri öyle anlı şanlı şairlere ait değil.Ordu'nun Fatsa İlçesi'nden Dursun Ali AKINET adlı bir şoföre ait.Bu şoför aynı zamanda "Halil İbrahim" adlı türkünün de söz yazarı.

Yolun sonu ne demek?

yolun açık olsun Yolculara söylenen bir iyi dilek sözü.

Konuşanlar Begüm kim?

Konuşanlar Begüm kimdir? Genç yaşında birçok sektörde çalışan ancak başarılı olamadığı için son olarak hukuk bölümünü kazanıp avukatlık yapmak isteyen Begüm'ün verdiği cevaplar da çok konuşuldu. Instagram hesabı bilinmiyor.

Konuşanlar All Star kaçıncı bölüm?

Konuşanlar All Star kaçıncı bölüm?
exxen de 12. bölüm.

Konuşanlar 2 sezon kacinci bolum?

Konuşanlar 2 sezon kacinci bolum?
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla Youtube sonrası EXXEN'de de fırtınalar gibi esen Konuşanlar'ın 2. sezon 53. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Geride kalan haftanın ardından bu bölümün fragmanı ve shot görüntüleri paylaşıldı. Seyirciler de yeni bölümü merakla bekliyordu.

Merhaba! "Musa konuşanlar kaçıncı bölüm?" konusunda bilgi paylaşmak için buradayım.

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar Talk Show programında Musa Toktaş, 13. bölümde yer almıştır. Ayrıca "Exxen Musa Hangi bölüm?" başlıklı mesajda da belirtildiği gibi, Musa Toktaş bölümde şampiyon olmuş ve programın en çok çarpı alan isimlerinden biri olmuştur.

Eğer daha fazla bilgi veya detay isterseniz sormaktan çekinmeyin!

Muz ne demek kufur?

5 i bir yerde altin kac ceyrek?

1. Konular

1. 1.282.188
  2. Mesajlar

1. 1.681.710
  3. Kullanıcılar

1. 31.998
  4. Son üye

Geri
Üst Alt