Son Konular

Muslera'dan sürpriz transfer açıklaması: 14 yıl sonra yeni maceraya atılıyor!

Credits
1.230.207
muslera-yeni-takimini-acikladi-14-yil-sonra-yeni-18780030_5249_amp.jpg

Galatasaray'daki 14 yıllık serüvenine nokta koyan kaleci Fernando Muslera, yeni takımını açıkladı ve gelecek sezon Estudiantes forması giyeceğini duyurdu.

Muslera, "14 yılın ardından yeni bir kulüpte olmaktan çok mutluyum. Burada yeniden başlamak beni heyecanlandırıyor. Türkiye'de aldığım teklifler arasından Penarol ve Estudiantes'i düşündüm. Evime yakın olmak istediğimi belirttim ve sonunda Estudiantes'le anlaştım." şeklinde konuştu.

Estudiantes'e katılacak olmanın heyecanını dile getiren Muslera, "Zengin bir tarihe sahip olan Estudiantes'e katılmak beni gerçekten sabırsızlandırıyor." dedi.

Fernando Muslera'nın Estudiantes ile Aralık 2026'ya kadar sürecek olan bir buçuk yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Benzer Konular

**Fernando Muslera Estudiantes Takımına Transfer Oldu** Arjantin ekibi Estudiantes, Galatasaray'dan ayrılan deneyimli kaleci Fernando Muslera'yı kadrosuna kattığını duyurdu. 39 yaşındaki Muslera, yeni takımıyla Aralık 2026'ya kadar geçerli olacak bir sözleşme imzaladı. **Muslera: "Yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Muslera'nın yeni takımı belli oldu Galatasaray'da yıllarca başarıyla forma giyen Fernando Muslera, kariyerine Arjantin'de Estudiantes ile devam edecek. Uruguaylı kaleci, 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'da geçirdiği 14 sezonda unutulmaz başarılara imza atan Fernando Muslera, yeni bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
25
Galatasaray formasını 14 yıl giydikten sonra Türkiye'ye veda eden Fernando Muslera'nın yeni kulübü belirlendi. Uruguaylı kalecinin menajeri Rodrigo Lubetkin, ESPN'e yaptığı açıklamada Muslera'nın transfer olduğu takımı açıkladı. Lubetkin, tecrübeli kalecinin artık Estudiantes forması giyeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Galatasaray'ın efsane kalecisi Fernando Muslera, 14 sezonun ardından yeni bir maceraya adım atıyor. Arjantin'in köklü kulüplerinden Estudiantes, 39 yaşındaki deneyimli file bekçisi Fernando Muslera'yı transfer etti. Muslera, Arjantin ekibiyle Aralık 2026'ya kadar geçerli olacak yeni sözleşmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.606
  3. Kullanıcılar

1. 31.768
  4. Son üye

Geri