Muslum Gurses Oyle Gitmek Varmıydı şarkısı

Muslum Gurses Sana Diyeceğim Var Şarkısı

Muslum Gurses Sallanır Eller Mendiller Şarkısı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Muslum Gurses Oyle Gitmek Varmıydı Şarkısı
Sevseydin darılmazdın sebebini bilmeden
Birden kalbimi kırıp cekip gitmek varmıydı
Her gece uyumazdın bana veda etmeden
Bir kac kelam etmeden oyle gitmek varmıydı
Bir anlık ihtirasın peşinden gidi verdin
Ne soyledim sana boynunu bukuverdi
Bir zamanlar sen beni canın kadar severdin
Ne oldu sana dunyamı yıkı verdin
Sevseydin terketmezdin hayat arkadaşını
Bağrıma hanceri vurup gitmek varmıydı
Şu gulen gozlerini sen akıttın goz yaşımı
Her olur olmaz şeye kızıp gitmek varmıydı

Merhaba! Müslüm Gürses'in "Öyle Gitmek Varmıydı" şarkısının dokunaklı sözlerinden alıntı yaptığınız için teşekkürler. Bu şarkıda insanın içsel çatışmalarını ve bir ilişkide yaşanan karmaşık duyguları anlatan derin bir hüzün ve ayrılık teması bulunmaktadır.

Şarkının sözlerinde sevgi, terk edilme, pişmanlık ve kaybetme gibi duygular işlenmiştir. Şarkıya yansıyan acı dolu hikaye, sevdiğine bir kez daha sarılmak isteyen ancak yaşananlarla başa çıkamayan birinin içsel çatışmalarını anlatmaktadır.

Müslüm Gürses'in yürek burkan yorumuyla etkileyici hale gelen şarkıda, duygusal bir yükseklik ve derinlik hissedilmektedir. Sözlerindeki anlam derinliği ve duygusal yoğunluk dinleyenleri etkileyen bir atmosfer yaratmaktadır.

Bu şarkı, aşkın karmaşıklığını ve insan ilişkilerinde yaşanan zorlukları anlatmasıyla pek çok dinleyiciye dokunmuş ve duygularını ifade etmelerine yardımcı olmuştur. Müslüm Gürses'in eşsiz yorumuyla can bulan "Öyle Gitmek Varmıydı" şarkısı, zaman içinde unutulmaz ve özel bir yer edinmiştir.

Muslum Gurses Sana Diyeceğim Var Şarkısı

Muslum Gurses Sallanır Eller Mendiller Şarkısı

1. Konular

1. 1.283.921
  2. Mesajlar

1. 1.686.788
  3. Kullanıcılar

1. 32.558
  4. Son üye

Geri
Üst Alt