Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Muş'ta silahlı saldırı: Bir kardeş öldü, biri yaralandı

UBS, yeni altın tahmini yaptı! Yükseliş yakın

İzmir Foça'da sel suları denizin rengi değişti

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Muş'ta silahlı saldırı: Bir kardeş öldü, biri yaralandı

Bulanık ilçesinde iki kardeşe yönelik düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı. Yaralı kardeşin tedavisi sürüyor.

691338003230d480__w1200xh554.jpg

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Mescitli Mahallesi'nde, Gül ve Kırdar ailelerinin çocukları arasında bir süre önce tartışma yaşandı.

Bugün Gül Ailesi'nden bir kişi, ilçe merkezinde seyir halindeki Kırdar kardeşlerin bulunduğu otomobile silahla ateş açtı.

Saldırıda, 31 yaşındaki Sidar Kırdar ile 39 yaşındaki ağabeyi Abdulmutalip Kırdar yaralandı.

DOKTORLARIN MÜDAHALESİNE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler, Bulanık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Sidar Kırdar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ağabeyi Abdulmutalip Kırdar'ın tedavisinin sürdüğü öğrenilirken polis ekipleri, saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

UBS, yeni altın tahmini yaptı! Yükseliş yakın

İzmir Foça'da sel suları denizin rengi değişti

1. Konular

1. 1.284.178
  2. Mesajlar

1. 1.687.360
  3. Kullanıcılar

1. 32.599
  4. Son üye

Geri
Üst Alt