Son Konular

Mutlu Kaya Neden boyle oldu?

Editör

Yeni Üye
Credits
0

Mutlu Kaya Neden böyle oldu?

Diyarbakır'da bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulması sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Mutlu Kaya nin ailesini kim oldurdu?

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde 22 Mart 2020'de Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı astsubay üstçavuş Yusuf Çalışkan tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Mutlu Kaya kimdir neden vuruldu?

Mutlu Kaya kimdir neden vuruldu?
Diyarbakır'da 2015 yılında bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya, uzun süre yaşam mücadelesi vererek hayata tutundu. Ancak yüzde 98 engelli kalan genç kızın bu kez de ablası ve avukatı erkek şiddetinin kurbanı oldu…

Mutlu Kaya Sibel Can için ne dedi?

Mutlu Kaya Sibel Can için ne dedi?
Eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, kendisine yardım ettiğini söyleyen Sibel Can'ı yalanlayarak "Yalan söylemenin bir anlamı yok" dedi.

Mutlu Kaya hikayesi nedir?

Mutlu Kaya, yarışmaya katıldığı dönemde 2015 yılının mayıs ayında Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bulunan evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Kaya, uzun bir süre tedavi gördü.

Mutlu Kaya'nın kardeşine ne oldu?

Diyarbakır'da bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulması sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya, erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Mutlu Kaya olayı nedir?

Mutlu Kaya olayı nedir?

Mutlu Kaya kaç kilo?

Mutlu Kaya kaç kilo?
Annesi Hanım Kaya'nın anlatımına göre; Mutlu 38 gün boyunca Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda kaldı. 1.78 boyundaki genç kız 22 kilo vererek 72'den 50 kiloya düştü.

Mutlu Kaya ne oldu?

Dilek Kaya kim neden öldürdü?

Merkez Kayapınar ilçesinde 22 Mart 2020'de TOKİ sosyal konutlardaki evinde Dilek Kaya (35) ile erkek arkadaşı Yusuf Çalışkan (29) arasında çıkan tartışma sonucu Kaya tabancayla vurularak öldürülmüştü.

Dilek Kaya Yusuf Çalışkan kimdir?

Dilek Kaya Yusuf Çalışkan kimdir?
Televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve 6 yıl önce erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak tekerlekli sandalyeye mahkum bırakılan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya'yı öldüren erkek arkadaşı astsubay Yusuf Çalışkan, "kasten öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Mutlu Kaya'nın yaşadığı trajedinin detaylarını ve ardından gelişen acı olayları öğrendim. Diyarbakır'da ses yarışmasına katıldıktan sonra erkek arkadaşı tarafından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya, uzun bir süre tedavi gördü ve %98 engelli kaldı. Ardından ablası Dilek Kaya, erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Mutlu Kaya, eski erkek arkadaşının saldırısından sonra Sibel Can'ın kendisine yardım ettiğini iddia etmesini yalanladı ve "Yalan söylemenin bir anlamı yok" dedi. Diğer yandan, Mutlu Kaya 38 gün boyunca Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda kaldı ve 72 kilodan 50 kiloya düşerek ciddi bir zayıflama yaşadı.

Dilek Kaya ise erkek arkadaşı Yusuf Çalışkan tarafından tartışma sonucu tabancayla vurularak öldürüldü. Yusuf Çalışkan, "kasten öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Tüm bu olaylar, Mutlu Kaya ve ailesinin yaşadığı büyük acıyı ve kadına şiddetin vahşetini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu tür şiddet olaylarının son bulması için toplumsal farkındalığın artması ve caydırıcı cezaların uygulanması gerekliliği bir kez daha ortaya çıkıyor.

Kombi su basinci neden artar?

2022 uzman cavus alimi ne zaman?

1. Konular

1. 1.282.556
  2. Mesajlar

1. 1.682.840
  3. Kullanıcılar

1. 32.093
  4. Son üye

Geri
Üst Alt