<
S
SoruCevap
Muzlu Pankek Tanımı İçin Gereçler
1 adet yumurta
2 adet muz
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 çimdik tuz
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
2 yemek kaşığı reçel
2 yemek kaşığı fındık modülü
Muzlu Pankek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Muzu bir çatal yardımıyla ezerek işe başlıyoruz.
Üzerine öteki gereçleri de ekleyerek kek kıvamına yakın bir hamur elde ediyoruz.
Tavamızı zeytin yağı ile yağlıyor ve ısınmasını bekliyoruz.
Tava ısındıktan sonra hamurumuzdan birer yemek kaşığı alarak gerili önlü yavaşça pişiriyoruz.
Süslemek için fıstık ezmesi fındık ve karadut reçeli kullandım sizde dileğinize nazaran materyalleri çeşitlendirebilirsiniz.
1 adet yumurta
2 adet muz
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 çimdik tuz
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
2 yemek kaşığı reçel
2 yemek kaşığı fındık modülü
Muzlu Pankek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Muzu bir çatal yardımıyla ezerek işe başlıyoruz.
Üzerine öteki gereçleri de ekleyerek kek kıvamına yakın bir hamur elde ediyoruz.
Tavamızı zeytin yağı ile yağlıyor ve ısınmasını bekliyoruz.
Tava ısındıktan sonra hamurumuzdan birer yemek kaşığı alarak gerili önlü yavaşça pişiriyoruz.
Süslemek için fıstık ezmesi fındık ve karadut reçeli kullandım sizde dileğinize nazaran materyalleri çeşitlendirebilirsiniz.