Modoratör
Efsanevi Üye
Mzv bursu ne kadar?
Zorlu Vakfı, öğrencinin başarısını ve maddi durumunu göz önüne alarak bir değerlendirme yapar ve 2021-2022 burs döneminde öğrencilere 325 TL, 500 TL ya da 1000 TL olan bir burs fonu ayırmıştır.
Tarih Vakfı kimin?
Tarih Vakfı kimin?
Türkiye Ekonomik ve Toplumsal Tarih Vakfı adıyla kurulmuş oluşan vakıf, 1998 yılında kamu yararına çalışan sivil toplum örgütü niteliğini kazandı; 2005 yılında "Türk Tarih Vakfı" adını aldı. Vakfın başkanlığını günümüzde Mehmet Ö. Alkan yürütmektedir.
Mehmet Zorlu Vakfı burs kaç ay?
Ekim- Haziran aylarında toplam 9 ay süreyle burs desteği ulaştırıyoruz. Burslarınız geri ödemeli midir? Hayır, MZV bursları geri ödemeli değildir. Başka bir kurumdan/STK'dan burs desteği alıyorum.
EGET Vakfı bursu ne kadar?
EGET Vakfı bursu ne kadar?
Burs Alanın İsteği Ve EGET Vakfı Yönetim Kurulu'nun Onayıyla Yılda 3 (Üç) Gün, Herhangi Bir Sosyal Sorumluluk Projesinde Çalışmayı Kabul Etmek. Burs 2021-2022 Dönemi İçin Aylık 400 Türk Lirası Olarak Ödenecek.
Orhan Silier kimdir?
2003'te türkiye ekonomik ve toplumsal tarih vakfı başkanı olmuştur. hala tarih vakfinda yonetim kurulu baskanligi yapmaktadir. tam adı ile "orhan yılmaz silier" 6 aralık 1946 malatya doğumlu olup, odtü ekonomi bölümü mezunudur..
Türk Tarih Vakfı ne zaman kuruldu?
Türk Tarih Vakfı ne zaman kuruldu?
Girişim Kurulu'nun çağrısıyla bir araya gelen 264 aydın tarafından Eylül 1991'de Türkiye Ekonomik ve Toplumsal Tarih Vakfı adıyla kurulan Tarih Vakfı, başta tarihçiler ve toplumbilimciler olmak üzere, çeşitli meslek ve çevrelerden aydınlarımızın ortak bir girişimidir.
YetGen eğitimi ne kadar sürer?
MZV-MEF YetGen NEDİR? Yetkin Gençler, 2015'ten bu yana 21. yüzyıl yetkinliklerinin ve farkındalığının kazandırılmasını amaçlayan 12 haftalık eğitim programıdır.
YetGen kimler başvurabilir?
YetGen kimler başvurabilir?
amacı "lise ve üniversite çağındaki gençlere 21. yy becerilerini kazandırmak" olarak belirlenen bu programda: sunum teknikleri ve takım çalışmasından excel'e, yazılı içerik hazırlamadan kariyer planlamaya, sosyal inovasyondan 21. yy. vatandaşlığına kadar geniş bir yelpazede eğitim veriliyor. sadece istanbul'la sınırlı …
Yetkin gençler kim?
Yetkin Gençler, Prof. Dr. Erhan Erkut'un liderliğinde, MEF Üniversitesi ve Mehmet Zorlu Vakfı destekleriyle 2015 yılında kurulmuş bir farkındalık eğitimi programıdır. Kurulduğu ilk günden itibaren dünyayı değiştirme hayali ve isteği olan gençlere bu yolda ihtiyaçları olacak yetkinlikleri kazandırmaya çalışıyoruz.