Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

n11 siparis no ne ise yarar?

Okumadan asci olunur mu?

Yardang hangi ulkelerde gorulur?

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

n11 sipariş no ne işe yarar?

Sipariş kodu nedir? n11.com'da satın alma için tüm gerekli işlemler yapıldıktan sonra eğer işlemleriniz onaylandıysa size özel bir sipariş numarası atanır. Bu numara, müşterilerin siparişlerini kontrol edebilmek için kolaylık sağlar.

n11 de yeni sipariş ne demek?

N11 ve Akakçe yeni bir sipariş geldiğinde önce satıcının siparişi onaylamasını istiyor. Bu yüzden sol tarafta bulunan Siparişler menüsünden Yeni Siparişler kısmına tıklanır. Karşımıza gelen yeni siparişler sayfasında N11 veya Akakçe'den gelen siparişler listelenir.

n11 sipariş notu nerede?

n11 sipariş notu nerede?
Nasıl yorum yazarım? Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ilgili ürünün yanında yer alan Yorum Yap butonuna basarak yorum yazabilirsiniz.

Sipariş numarası nedir ne işe yarar?

Bu numara, müşterilerin siparişlerini kontrol edebilmek için kolaylık sağlar. Bilgiler girildikten ve sözleşme onaylandıktan sonra ekrana sipariş numaranız çıkmıyorsa sipariş tamamlanamamış demektir.

n11 de para ne zaman hesaba geçer?

Sipariş ödemeleri banka hesaplarına ne zaman aktarılmaktadır? n11.com sipariş bedeli, tam ve zamanında teslim edilen siparişin müşteri veya sistem tarafından onaylanmasından ( Tamamlandı Statüsü ) 7 gün sonra hesabınıza transfer edilir.

n11 Sipariş onaylanmazsa ne olur?

n11 Sipariş onaylanmazsa ne olur?
Teslim alınan üründe herhangi bir sorun yoksa ürünün kargolandığı tarihten itibaren 3 iş günü içinde müşterinin ödemeye onay vermesi gerekmektedir. Bu süre sonunda ödemeye hâlâ onay verilmediyse sistem tarafından müşteriye hatırlatma uyarısı gönderilir ve son 24 saat süreci başlatılır.

n11 ürün kodu nerede yazar?

Mağaza Yönetim menüsünde, Ürün Yönetimi > GTIN Sorgulama sayfasını açın. Açılan sayfada, ürün adı ya da GTIN alanlarını kullanarak ürününüzü katalog sisteminde aratın. Çıkan sonuçlar içerisinde bulduğunuz ürünün GTIN numarasını ve kategorisini not edin.

Sipariş no nedir kargo?

Sipariş numarası, n11.com üzerindeki alışveriş işlemlerinizde size atanmış özel bir numaradır. Bu numara, müşterilerin siparişlerini kontrol edebilmek için kullanılır ve işlemlerinizin takibini sağlar.

Sipariş numarası, ödeme yapılmasından sonra işlemlerin onaylanması ve tamamlanması durumunda size verilir. Bu numara, siparişinizi takip etmeniz, ödeme durumunuzu kontrol etmeniz ve gerekli durumlarda müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz için önemlidir.

Eğer bilgilerinizi girdiniz ve sözleşmeyi onayladınız ancak sipariş numaranız ekrana yansımıyorsa, bu durum siparişinizin tamamlanamadığını gösterebilir. Bu durumda n11.com müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yardım almanız gerekebilir.

Sipariş numarası önemlidir çünkü işlem geçmişinizi, ödeme durumunuzu ve siparişlerinizi takip etmenizi sağlar. Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız, n11.com müşteri hizmetleri size yardımcı olacaktır.

Okumadan asci olunur mu?

Yardang hangi ulkelerde gorulur?

1. Konular

1. 1.284.062
  2. Mesajlar

1. 1.687.183
  3. Kullanıcılar

1. 32.593
  4. Son üye

Geri
Üst Alt