Son Konular

Nahide babasi kim?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Nahide babası kim?

NAHİDE BABAŞLI (BABASHLİ) KİMDİR? 22 Eylül 1996 doğumlu olan Nahide Babaşlı Azerbaycanlı'dır. Youtube üzerinden söylediği şarkılarla adını duyurmayı başaran şarkıcı, özellikle Ay Yüzlüm şarkısıyla dikkatleri üzerine topladı. Murat Göğebakan'ın seslendirdiği şarkıya kattığı yorum oldukça beğenildi.

Bu hikayede yanan ben oldum kimin şarkısı?

Nahide BabaşlıBenim Hikayem / Sanatçı

Gece çöker günler solar kime ait?

Gece çöker günler solar kime ait?
muzigi bora ayanoglu'na ait olan ve murat göğebakanin seslendirdigi sarki.

Nahidə Babaşlı kaç yaşında?

Nahidə Babaşlı kaç yaşında?
25 yaşında (Eylül 1996)Nahide Babaşlı / Yaş

Nahide Babaşlı hangi takımlı?

Nahide 22 Eylül 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Azerbaycan doğumlu olan genç ses 2019 yılı itibariyle 23 yaşındadır. Son dönemde müzik dünyasının genç kadın yeteneklerinden birisi olarak göze çarpan Nahide Babaşlı aslen Azerbaycan asıllıdır….Nwakaeme sustu, Trabzonspor durdu!
Takımlar | O | P
20. Deportivo Alaves | 30 | 22

Ay Yüzlüm ün yazarı kimdir?

"Ay Yüzlüm" şarkısı kariyerinin en önemli çalışmalarından biri oldu. Murat Göğebakan, 1998'de "Sen Rahatına Bak", 1999'da "Tek Suçum Seni Sevmekmiş", 2000'de ise "Merhaba" albümlerini yayımladı.

Ay Yüzlüm kimler söylüyor?

Ay Yüzlüm kimler söylüyor?
Geçtiğimiz yıllarda hayata veda eden Murat Göğebakan'ın efsane olan şarkısı Ay Yüzlüm'ü söyleyen Azeri kız yorumuyla gönülleri fethetti.

Murat Göğebakan kim?

Murat Göğebakan kim?
Murat Göğebakan, 9 Ekim 1968'de Adana'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamlayan Göğebakan, 1986'da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na girdi. Göğebakan, üniversite eğitiminden sonra Çukurova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı.

Murat Göğebakan ilk eşi Sanem kimdir?

Sema Bekmez menajer – organizatör olarak tanınıyordu. 2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez'le ayrılmıştı. Evliliğin bitmesine neden olarak da ihanet iddiası gösterildi. 31 Temmuz 2014 yılında Murat Göğebakan yaşamını yitirdi.

Ay Yüzlüm şarkısını ilk kim söyledi?

Murat Göğebakan, 1998'de "Sen Rahatına Bak", 1999'da "Tek Suçum Seni Sevmekmiş", 2000'de ise "Merhaba" albümlerini yayımladı. Sema Bekmez ile 2000 yılında 11 yıl süren bir evliliğe imza atan sanatçının, 2002'de dinleyiciyle buluşan "Ay Yüzlüm" albümü, MÜYAP'ın "En Çok Satan Albüm" ödülünü aldı.

Nahide Babaşlı'nın babası hakkında detaylı bilgi verilmemiş, ancak Nahide Babaşlı'nın kendisi ile ilgili bilgiler paylaşılmış. Nahide Babaşlı, 22 Eylül 1996 doğumlu genç bir Azerbaycanlı şarkıcıdır. Youtube üzerinden şarkılarını paylaşarak tanınmaya başlamıştır. Özellikle "Ay Yüzlüm" şarkısıyla dikkat çekmiş ve Murat Göğebakan'ın seslendirdiği bu şarkıya kattığı yorumlar beğeni toplamıştır.

"Bu hikayede yanan ben oldum" isimli şarkı Nahide Babaşlı tarafından seslendirilen "Benim Hikayem" şarkısına aittir.

"Gece çöker günler solar" şarkısının sözleri Bora Ayan'oglu'na aittir ve Murat Göğebakan tarafından seslendirilmiştir.

Nahide Babaşlı 25 yaşındadır ve 22 Eylül 1996 doğumludur.

Nahide Babaşlı'nın hangi takımlı olduğuyla ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. Ayrıca verilen bilgiler arasında Trabzonspor ve Nwakaeme ile ilgili bilgiler bulunmaktadır.

"Ay Yüzlüm" şarkısının yazarı Murat Göğebakan'dır. Bu şarkı Göğebakan'ın kariyerinde önemli bir yere sahiptir.

"Ay Yüzlüm" şarkısını Nahide Babaşlı'nın da seslendirdiği belirtilmiştir. Efsane olan bu şarkı, Azeri kız yorumuyla da beğeni toplamıştır.

Murat Göğebakan, 9 Ekim 1968'de Adana'da doğmuş olan bir sanatçıdır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda eğitim görmüş ve müzik kariyerine devam etmiştir.

Murat Göğebakan'ın ilk eşi Sanem olarak bilinen Sema Bekmez, menajer ve organizatör olarak tanınmaktadır. Çift, 2009 yılında kanserle mücadele ettikten sonra ayrılmışlardır.

"Ay Yüzlüm" şarkısını ilk olarak Murat Göğebakan seslendirmiştir. Şarkı, 2002 yılında yayımlanan "Ay Yüzlüm" albümünde yer almış ve MÜYAP'ın "En Çok Satan Albüm" ödülünü kazanmıştır.

Endustriyel Cam ve seramik mezunu ne is yapar?

Kombi evin icinde olur mu?

1. Konular

1. 1.281.070
  2. Mesajlar

1. 1.678.379
  3. Kullanıcılar

1. 31.743
  4. Son üye

Geri
Üst Alt