Nasri neden kilo aldi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Nasri neden kilo aldı?

Hayli kilo aldığı görülen Nasri, geçen sezon futbolu bırakmıştı. Fransız oyuncu 34 yaşında emekli olarak herkesi şaşırtırken bu kararının gerekçesini ise şöyle açıklamıştı: Aldığım 18 aylık doping cezası her şeyin sonu oldu. O dönem beni çok yaraladı ve futbolla ilişkimi değiştirdi.

Samir Nasri kaç yaşında?

Samir Nasri kaç yaşında?
34 yaşında (26 Haziran 1987)Samir Nasri / Yaş

Nasri kac kilo?

Nasri kac kilo?
75 kgSamir Nasri / Kilo

Nasri nerede oynuyor?

Manchester City'den ayrıldıktan sonra büyük bir sürprizle Antalyaspor'a yıllık 4 milyon euro maaş karşılığı imza atan Nasri, Antalya'da büyük bir coşkuyla karşılanmıştı.

Nasri hangi ayak?

Nasri hangi ayak?
175 cm boyunda ve 75 kilo olan Samir Nasri, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Samir Nasri kaç yaşında futbolu bıraktı?

Samir Nasri kaç yaşında futbolu bıraktı?
Bir dönem ülkemizde Antalyaspor'da da forma giyen ünlü yıldız Samir Nasri, 34 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı. Samir Nasri, 34 yaşında futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Nasri kariyerinde Marsilya, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Antalyaspor, West Ham United ve Anderlecht formaları giydi.

Samir Nasri neden futbolu bıraktı?

Fransız basınına konuşan 34 yaşındaki Nasri, özellikle doping cezası almasının ardından futbola odaklanmakta zorlandığını belirterek, "O dönem beni çok yaraladı ve futbolla ilişkimi değiştirdi. Bu nedenle bırakma kararı aldım.

Nasri kimdir?

Nasri kimdir?
Samir Nasri, 26 Haziran 1987 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. Futbola Marsilya altyapısına başlayan Nasri, altyapıda gösterdiği başarılarından dolayı 2004 senesinde henüz 17 yaşındayken profesyonel sözleşme imzaladı. 2004-08 yılları arasında Marsilya'da forma giyen Fransız futbolcu, 121 maçta 11 gol buldu.

Nasri futbolu bıraktı mı?

Nasri futbolu bıraktı mı?
Son Dakika: Samir Nasri'nin son görüntüsü olay oldu! Futbolu bıraktıktan sonra… Son dakika haberi… Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor forması da giyen ve geçen sezon futbolu bırakan Samir Nasri, yardım maçında yeniden yeşil sahalara döndü.

Samir Nasri ye ne oldu?

Son olarak Belçika ekibi Anderlecht'te forma giyen Samir Nasri, 2020 yazında serbest kalmış ve futbolu bırakmıştı. Fransız futbolcunun bir yıl içinde aldığı kilolar dikkat çekti.

Aguero neden futbolu bıraktı?

Aguero neden futbolu bıraktı?
Agüero'ya sadece birkaç ay sonra kalp sorunu teşhisi konuldu ve 2021'in sonunda 33 yaşındayken kariyerini noktalamak zorunda kaldı. Futbolu bırakma kararını gözyaşları içerisinde açıklayan ve futbol dünyasının büyük desteğini alan Arjantinli eski golcü, yeni fırsatlara yelken açıyor.

Sergio Kun Agüero neden futbolu bıraktı?

Sergio Kun Agüero neden futbolu bıraktı?
Arjantinli yıldız futbolcu Sergio Aguero, yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bıraktı. Aguero, sağlığını korumak için futbolu bırakması gerektiği gerçeğini "çok zor" kabul ettiğini söyledi. Kariyerinin kendisini gururlandırdığını söyleyen Aguero, kararını açıkladığı basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Agüero nun hastalığı ne?

Karşılaşmanın 41. dakikasında göğsünde sıkışma ve nefes darlığı yaşayan Sergio Agüero kendini yere bırakmış ve oyuna devam edememişti. Yapılan kontroller sonrası kalp ritim bozukluğu teşhisi konulan Arjantinli yıldız futbolcu, kariyerini sonlandırma kararı aldı.

Nasri futbolu neden bıraktı?

Nasri futbolu neden bıraktı?

Samir Nasri, futbol kariyerini bırakma kararını özellikle doping cezası aldıktan sonra almasının ardından futbola odaklanmakta zorlandığını belirtmiştir. Aldığı 18 aylık doping cezasının onun üzerindeki etkilerinden bahsederek, "O dönem beni çok yaraladı ve futbolla ilişkimi değiştirdi. Bu nedenle bırakma kararı aldım." şeklinde açıklama yapmıştır. Bu durumun kendisini motive etmekte zorlanmasına sebep olduğu anlaşılmaktadır.

Amerika Acik kadinlar finali kim kazandi?

Sozcu gazetesi kimin icin calisiyor?

1. Konular

1. 1.263.182
  2. Mesajlar

1. 1.659.788
  3. Kullanıcılar

1. 31.277
  4. Son üye

Geri
Üst Alt