Son Konular

Nazilli'de Eğitim Yılı 2024-2025 için Strateji Toplantısı Düzenlendi

Credits
1.236.793
nazilli-de-egitim-yili-masaya-yatirildi-yeni-18784042_amp.jpg

Nazilli ilçesindeki eğitim camiası, 2024-2025 eğitim öğretim yılına hazırlık amacıyla bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek liderliğinde düzenlenen toplantıya, şube müdürleri ve okul müdürleri katılım sağladı. Toplantıda, geçen yıl gerçekleştirilen faaliyetler, projeler ve sosyal etkinlikler detaylı bir şekilde ele alındı.

Eğitim camiasının bir araya gelerek yaptığı iş birliği ve özverili çalışmalar gözden geçirilerek, yeni eğitim yılı için planlanan stratejiler belirlendi. Toplantıda, karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri sunulurken, başarılı uygulamaların yaygınlaştırılması için fikir alışverişi yapıldı.

Toplantının sonunda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, katkı sağlayan tüm idarecilere teşekkür ederek, birlik ve dayanışma mesajı verdi. "Birlikte başardık, birlikte daha büyük başarılara imza atacağız" sözleriyle toplantıyı sonlandırdı. Aydın ilçesindeki eğitim sektörü, gelecek eğitim yılına daha güçlü bir şekilde hazırlanıyor.

Erdoğan ve Trump, NATO Zirvesi'nde görüşecek

Benzer Konular

Karabük'te 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı sona erdi ve 37 bin öğrenci sevinçli bir şekilde karne almaya hak kazandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehit Metin Arslan İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım töreni ile öğrencileri sevindirdi. Karne dağıtım törenine, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Meriç ilçesinde 2025 Aile Yılı kapsamında özel bir eğitim programı düzenledi. Özel Hanife Ağyüz Bakım Merkezi personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimde, sosyolog Fatma Acar ile psikologlar Tahir Kuru ve Ayşe Şamlıoğlu, engelli bireylerin hakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Afyonkarahisar’da Eğitimciler için Düzenlenen Mesleki Gelişim Toplantısı Başladı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğretmenlere yönelik düzenlenen Mesleki Gelişim Toplantısı'nın ilk gününde katılımcıları ziyaret etti. Asım Kocabıyık Anaokulu'nda gerçekleşen Haziran 2025...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Hüyük İlçesi Öğrencileri Konya'daki Yarışmalarda Başarı Elde Etti Hüyük ilçesindeki öğrenciler, Konya'da düzenlenen çeşitli yarışmalarda önemli dereceler elde etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Maden, "Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Projesi" ve "Minik Terziler İş Başında Dikiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.502
  2. Mesajlar

1. 1.679.429
  3. Kullanıcılar

1. 31.816
  4. Son üye

Geri