Son Konular

Nazillispor'da Yenilik Rüzgarı: Yönetim Göreve Başladı

Credits
1.257.379
nazillispor-da-ambar-goreve-basladi-18790316_amp.jpg

Nazilli Spor Kulübü, 3. Lig'e düştükten sonra Şahin Kaya'nın yerine geçen Ümit Ambar liderliğinde yeni bir döneme adım attı. Eski futbol hakemi ve İngiltere'de spor akademisi sahibi olan Ambar, kulübü borç batağından çıkararak başarıya taşımayı hedefliyor. Ambar, "Futbol camiasında uzun yıllar geçirdim ve şimdi Nazilli Spor'u zirveye taşımak için buradayım" dedi.

Yeni başkan Ambar, kulübün yaklaşık 6-7 milyon TL borcu olduğunu ancak bu durumun kendilerini yıldırmadığını belirtti. Nazilli'nin bir futbol şehri olduğunu vurgulayan Ambar, kulübü ve şehir halkını yeniden bir araya getirerek eski günlerine döndürmeyi planladıklarını söyledi. Ambar, kulübü akademik bir yapıya kavuşturacaklarını ve altyapıya büyük önem vereceklerini açıkladı.

"Kulübün kimliği ve rengi değişmeyecek, sadece başarıya odaklanacağız" diyen Ambar, kulübü yukarılara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ambar, taraftarları kulübe sahip çıkmaya ve destek olmaya çağırırken, kulübü sadece kendilerinin değil tüm şehrin olarak gördüklerini vurguladı. Ambar, kulübü tekrar eski günlerine döndürmek ve şehre heyecan katmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Nazilli Spor Kulübü'nde altyapıya verilen önem değişmedi. Başkan Ümit Ambar, altyapı ve futbol okulları direktörlüğüne Burcu Eken'i getirerek altyapı çalışmalarını hızlandırdı. Yeniden yapılanma sürecinde altyapı ve futbol okulu faaliyetlerinin başlayacağı duyuruldu. Bu adımın kulübün geleceği için önemli bir adım olduğu belirtildi.

Nazillispor'un yeni yönetiminin göreve başlaması gerçekten heyecan verici. Futbol takımlarında yönetim değişiklikleri genellikle farklı stratejiler ve yenilikler getirir. Ama beni asıl meraklandıran, bu yeni yönetimin teknolojiyi ne kadar kullanacağı. Örneğin, oyuncu performansını artırmak için veri analitiği veya yapay zeka destekli antrenman programları gibi modern yaklaşımlar benimsenir mi? Sizce, bu tür yenilikler kulübün başarısına nasıl etkide bulunabilir?

Balıkesir'de Orman Yangını ve Havada Balık Avı Macerası!

1. Konular

1. 1.282.729
  2. Mesajlar

1. 1.683.413
  3. Kullanıcılar

1. 32.145
  4. Son üye

Geri
Üst Alt