Neden Cem Adrian?
Gerçek adı Cem Filiz'dir. Meslek hayatında kullandığı Adrian soyadını doğduğu ve büyüdüğü Edirne şehrinin antik çağlardaki ismi olan Hadrianoupolis'ten esinlenerek aldığını belirtmiştir.
Cem Adrian kaç oktav sesi var?
Adrian'ın 28 konserlik maratonunun 18'inci durağı, Bakü'deki Elektra Event Hall oldu. 7.3 oktav sese sahip olan Adrian, sevilen şarkıları binlerce Bakülüyle birlikte seslendirdi. Dört yıl aradan sonra Bakü'de konser veren şarkıcı, "Azerbaycan'da bir kez daha sahneye çıkmak beni çok mutlu etti" dedi.
Cem Adrian ve Didem Soydan sevgili mi?
Cem Adrian ve Didem Soydan sevgili mi?
Samimi anlarını paylaşan Cem Adrian, "Kimse aşkımızı sorgulamasın" yazdı, bir başka kareyi beğeniye sunan Didem Soydan ise "Sene kapanmadan kural bozulmadı, her sene itina ile aşk haberimiz patlar" notunu düştü.
Cem Adrian Hangi üniversite mezunu?
Bilkent ÜniversitesiCem Adrian / EğitimBilkent Üniversitesi ya da resmî adıyla İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, Türkiye'nin başkenti Ankara'da yer alan vakıf üniversitesi. Vikipedi
Cem Adrian kurt mu?
Boşnak kökenli Türk müzisyen, söz yazarı, yapımcı ve yazar Cem Adrian, babası tüccar, annesi ev hanımı olan Yugoslavya göçmeni bir ailenin 2. çocuğu olarak 30 Kasım 1980 tarihinde Edirne'de dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Cem Filiz'dir.
Cem Adrian kaç yaşında öldü?
Cem Adrian kaç yaşında öldü?
41 yaşında (30 Kasım 1980)Cem Adrian / Yaş
Didem Soydan sevgilisi kim?
Burak Deniz'den sevgilisi Didem Soydan ile yeni poz.
Cem Adrian cinsel tercihi nedir?
"Kadın sesiyle de şarkı söyleyen bir adam hakkında böyle bir yakıştırma çıkmaması mümkün mü?" diyerek eşcinsel olduğunu söyleyenlere bir cevap vermişti Cem Adrian. Ayrıca "Öğretmenler kadın, mühendisler erkek olur. Sesi güzel olanlar genelde siyahidir, zayıfsan ve güzel bir yüzün varsa model olmalısın.
Cem Adrian falcı mı?
Cem Adrian falcı mı?
'DİNLEMİŞ, BEĞENMİŞ, BİR DE GİTMİŞ…' Fal demek işte bu, iyi hissettirmeye çalışmak, güzel enerji vermeye uğraşmak… Ben de bunu Allah için iyi yapıyordum. İstanbul'daydım, hiç param yoktu ve para kazanmak zorundaydım. Bulabildiğim tek iş de buydu.
Cem Adrian kaç kilo?
1.78 boyunda olan cem adrian 72 kilo.
Mabel Matiz aslen Kürt mü?
Hayatı Mabel Matiz, kimlikteki adıyla Fatih Karaca, 31 Ağustos 1985'te Mersin'in Erdemli ilçesinin Tömük kasabasında ev hanımı Maya Karaca ile tır şoförü ve Kıbrıs Gazisi Ali Karaca'nın ilk çocuğu olarak dünyaya geldi.