- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -225
Neden doğal kozmetik kullanmalıyız?
Doğal kozmetik ürünleri her şeyden önce içerisinde petrokimyasal olmadığından cildiniz için çok daha iyidir. Doğal kozmetik ürünleri cildiniz için daha uyumludur ve uzun süre kullanımda dahi yan etki göstermezler. Aynı zamanda cildinizi besler ve daha genç bir görünüm sağlar.Doğal cilt bakım ürünleri nelerdir?
Saf ve doğal gül suyu, kakao yağı, Hindistan cevizi yağı, saf kantaron yağı, hamam seti, bıttım sabunu, yüz spreyi, gece balmı, el peelingi, ayak peelingi, uçucu yağları, cilt aydınlatıcı serumu gibi birçok doğal cilt bakım ürününü güvenle ve uygun fiyatlarla kullanabilirsiniz.Cilt bakımı için evde ne yapabilirim?
Cilt bakımı için evde ne yapabilirim?Evde Cilt Bakımı İçin 10 Pratik Yöntem
- Cildinizi Temizleyin. Cilt bakımının en önemli kuralı cildinin temizlenmesidir.
- Cildinizi Arındırın.
- Peeling.
- Cildinizi Nemlendirin.
- Güneşin Zararlı Etkilerinden Korunun.
- Cilt Tipinize Göre Bakım Yapın.
- İhtiyacınıza Yönelik Bakım Yapın.
- Maskelerle Destekleyin.
Doğal Günlük cilt bakımı nasıl yapılır?
Doğal Günlük cilt bakımı nasıl yapılır?Bal ve tarçın bir araya geldiklerinde inanılmaz bir cilt bakım ürünü oluşturmaktadır. Yaklaşık 2 tatlı kaşığı bala bir miktar toz tarçın ekleyin, iyice karıştırıp temizlenmiş yüzünüze masaj yaparak uygulayın. 10 dakika yüzünüzde bekleyen karışımı ılık su ile yavaşça temizleyin.
Neden organik kozmetik?
Cilt için kullanılan tüm ürünler, emilerek vücudunuza karışmaktadır. İçeriği temiz olmayan ürünlerin içerisinde bulunan tüm zararlı maddeler vücudunuza karışır ve vücutta atılması süreci oldukça uzundur. Bu sebeple içeriği organik olan kozmetik ürünlerini tercih ederek cildinizi doğal ürünlerle besleyebilirsiniz.Bitkisel kozmetik nedir?
"Bitkisel Kozmetik" ürünleri, herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan, insan sağlığı ve ekolojik denge temel prensip kabul edilerek yetiştirilen ve her aşaması kontrollü hammaddelerin bir araya getirilmesiyle sağlık ve güzellik sağlayan kişisel bakım ürünleridir.Yüze doğal ne sürülür?
Yüze doğal ne sürülür?Pürüzsüz bir cilt için 7 doğal yöntem
- Zerdeçal: Antibakteriyel özelliği ile zerdeçal aknelerinizi temizlemede birebirdir.
- Bal: Bal maskesi için yalnızca bal ve ellerinize ihtiyacınız var.
- Domates: Domates içeriğinde bulundurduğu asitlerle cildinizi temizler ve sıkılaştırır.
Evde cilt bakımı sırasıyla nasıl yapılır?
Evde cilt bakımı sırasıyla nasıl yapılır?Cilt bakımı sıralaması; önce temizlik, sonra peeling, maske, serum ve nemlendiricidir.
Evde derinlemesine cilt temizliği nasıl yapılır?
6 Adımda Cilt Temizliği Nasıl Yapılır?- Yüzünüzü Yıkayın. Pürüzsüz bir cilde sahip olmanın ilk kuralı yüz temizliğidir.
- Buhar Uygulayın. Yüzünüzü yıkadıktan sonra cilt gözenekleri açılır.
- 3. Peeling Uygulayın. Cilt temizliğinin en önemli bölümünü peeling oluşturur.
- Maske Yapın.
- Tonik Uygulayın.
- Nemlendirin.
Günlük cilt bakımı nasıl olmalı?
- ADIM: Her zaman önce temizleyici (Gündüz ve Gece)- ADIM: Temizlenmiş yüze serumdan önce maske (Haftada 1 veya 2 defa, Gece)
- ADIM: Tonikten vazgeçmeyin (Gündüz ve/veya Gece)
- ADIM: Göz Kremi (Gündüz ve Gece)
- Adım: Serum (Gündüz ve/veya Gece)
- Adım: Lokal Bakım (Gece)
- Adım: Nemlendirici Krem (Gündüz ve Gece)
Organik kozmetik ürün nedir?
Organik kozmetik ürün nedir?İçeriğinde zararlı kimyasallar bulunmayan, ilgili kurumlar tarafından organik olduğu sertifikalandırılmış ürünler organik kozmetik ürünleridir. Organik kozmetik ürünleri, içeriğinde zararlı kimyasallar barındırmamaktadır.
Neden organik ürünler tercih edilmeli?
Neden organik ürünler tercih edilmeli?En doğal yöntemlerle elde edilen organik ürünler, diğer ürünlere göre daha lezzetli ve besin değerleri yüksek ürünlerdir. Organik besinlerle beslenen kişiler hastalıklara karşı doğal bir korunma yolu geliştirilmiş olurlar. Özellikle kanser ve diğer birçok hastalıktan kendilerini koruyarak sağlıklı yaşarlar.
Doğal kozmetik ürünleri nelerdir?
Doğal-Organik Kozmetik Ürün Nedir?- İçerisinde sentetik madde bulunmayan ürünleri doğal-organik kozmetik olarak tanımlayabiliriz.
- Organik bakım ürünlerinin cilt, saç ve makyaj için özenle hazırlanmış çeşitleri bulunmaktadır.