Nefret grubunda kimler var?

Yigen nasil yazilir TDK?

DFM de ne motoru var?

<

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Nefret grubunda kimler var?

Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. Nefret, Ceza ve Dr….Nefret (müzik grubu)
Nefret
Müzik şirketi | Hammer Müzik
İlişkili hareketler | Sagopa Kajmer (eskiden) Fuat Ergin (eskiden) Ayben (eskiden)
Eski üyeler | Ceza Dr. Fuchs

Hangi rapçiler kavgalı?

Hangi rapçiler kavgalı?
Türk Rap Dünyasına Damga Vurmuş Unutulmaz Kavgalar ve Atılan…
- Şam, Şehinşah ve Uzi.
- Sansar Salvo ve Khontkar.
- Modd ve Joker.
- Hidra, Şehinşah ve Uzi.
- Norm Ender, Ben Fero ve Ezhel.
- Bu tartışmada Killa Hakan ve Ceza Ben Fero ve Ezhel'in yanında oldu.
- Massaka ve Kodes.
- Şehinşah& Hidra, Khontkar.

Trakonya kime diss?

Sagopa Kajmer ve Kolera daha sonra 'Trakonya' şarkısında da Ceza'yı, Ayben'i ve Sahtiyan'ı disslemeye devam etmiştir: Kolera Ayben'e ""Benden korkun!" diyen herkes korkaktır!" demiş; Sagopa ise önce Ceza'ya, "Meclisinizin en âlâ acemisine lala olurum âlâ/ Konuşuyorsun hâlâ lirikalite bâlâ" sonra da Sahtiyan'a "İçinizde …

Nefret ne zaman kuruldu?

Nefret ne zaman kuruldu?
1998Nefret / Kariyer başlangıcı

Nefret anahtar ne zaman çıktı?

2001Anahtar / Çıkış tarihi

Fuat ve ceza neden kavga etti?

Fuat ve ceza neden kavga etti?
Ceza ile Fuat neden küstü diye sorarsanız, Fuat, Cezanın popüler kültüre yenik düştüğünü anladığı için küsmüştür. Cezayı kötülemek için söylemiyorum, ama gerçekten artık Ceza eski Ceza değil. Kendisi Reynmen, Ben fero ile feat atacak kadar, popüler kültüre kapılmıştır. Fuat Ergin ise bu yüzden küsmüştür.

Diablo ve Massaka aynı kişi mi?

massaka36'nın yarattığı hayali karakter. massaka ve diablo birbirlerine girdili çıktılı diss şarkıları yaptıktan sonra ortaya çıktı ki ikisi de aynı insan imiş. massaka, çevresindeki dost ve düşmanı görebilmek için açık bir düşman yarattı ve onun safında yer alanları elemiş oldu.

Mekanın sahibi sözleri kime diss?

Mekanın sahibi sözleri kime diss?
DUVAR – Rapçi Norm Ender'in yeni şarkısı gündem oldu. İki yıllık bir aradan sonra çıkardığı "Mekanın Sahibi" şarkısıyla rapçi Ezhel, Ben Fero, Khontkar, Burry Soprano ve Gazapizm'e 'diss'* atan Norm Ender'in yeni klibi YouTube'da 5 milyon izlendi.

Ceza ve Fuat neden kavga etti?

FUCH kaç yaşında?

FUCH kaç yaşında?
43 yaşında (27 Kasım 1978)Dr. Fuchs / Yaş

Ceza Kıraç a neden küfür etti?

Ceza Rock İstanbul Konserinde Anadolu Rockçı Kıraça Küfür Ediyor. Küfürün Sebebi İse Kıraç'ın Rapçiler İçin Hap,Esrar Kullanıp Şarkı yapıyorlar sahneye çıkıyorlar demesi.

Kuvvetmira neden dağıldı?

Kuvvetmira neden dağıldı?
Gruptaki ayrılıklar; Kasım ve Aralık 2005 tarihleri arasındaki Sagopa Kajmer – Ceza dissleşmelerinden önce 2004 yılının sonlarına doğru Ceza, Sahtiyan, Fuat, Ayben ve bazı müzisyenler Kuvvetmira'dan ayrılma kararı almıştır.

<
Nefret grubunda yer alan eski üyeler Ceza, Dr. Fuchs, ve diğer eski ilişkiler Fuat Ergin, Sagopa Kajmer ve Ayben olarak belirtilmiş. Grubun müzik şirketi ise Hammer Müzik olarak gözüküyor.

Rapçiler arasındaki kavgalardan birkaç örnek verilmiş:
- Şam, Şehinşah ve Uzi
- Sansar Salvo ve Khontkar
- Modd ve Joker
- Hidra, Şehinşah ve Uzi
- Norm Ender, Ben Fero ve Ezhel
- Massaka ve Kodes
ve diğer kavgalı isimler listelenmiş.

Trakonya diss şarkısında Sagopa Kajmer ve Kolera'nın Ceza, Ayben ve Sahtiyan'a diss yaptığı belirtilmiş.

Nefret grubunun 1998 yılında kurulduğu, "Anahtar" albümünün ise 2001 yılında çıkış yaptığı ifade edilmiş.

Fuat ve Ceza arasındaki kavga nedeni olarak Fuat'ın Ceza'nın popüler kültüre kapıldığını düşünerek küsme nedeni gösterilmiş. Fuat'ın eski Ceza'nın değiştiğini düşündüğü için küsme sebebi olarak belirtilmiş.

Diablo ve Massaka'nın aynı kişi olduğu belirtilmiş, massaka36'nın yarattığı bir karakter olduğu ve diss şarkıları yazarken iki farklı karakter gibi davrandığı açıklanmış.

Mekanın Sahibi şarkısında Norm Ender'in Ezhel, Ben Fero, Khontkar, Burry Soprano ve Gazapizm'e diss attığı ifade edilmiş.

FUCH isimli kişinin 43 yaşında olduğu ve 1978 doğumlu olduğu belirtilmiş.

Kuvvetmira'nın dağılma nedeni olarak Sagopa Kajmer - Ceza dissleşmelerinin etkisiyle 2004 yılında Ceza, Sahtiyan, Fuat, Ayben ve bazı müzisyenlerin grupla ayrılma kararı aldığı yazılmış.

Yigen nasil yazilir TDK?

DFM de ne motoru var?

Geri
Üst Alt