Modoratör
Efsanevi Üye
Nejat Çarkacı eşi kimdir?
Şermin YaşarNejat Çarkacı / Eşi (e.?–2017)Şermin Yaşar, Türk yazar. Başlarım Şimdi Anneliğe, Tarihi Hoşça Kal Lokantası, Dedemin Bakkalı gibi kitapları ile tanınmıştır. 2021 yılında Deli Tarla kitabıyla Sait Faik Hikâye Armağanı'na layık görüldü. Yazar, 2017'den önce kitaplarında "Şermin Çarkacı" adını kullanmıştır. Vikipedi
Sermin Yaşar Evli mi?
Nedim Ardae. 2018–2018Nejat Çarkacıe.?–2017Şermin Yaşar/Eşi
Sermin Yaşar nereli?
Berlin, AlmanyaŞermin Yaşar / Doğum yeriBerlin, Almanya'nın başkenti ve en büyük şehridir. Berlin, aynı zamanda bir eyalettir.II. Dünya Savaşı öncesinde 6,1 milyon kişinin yaşadığı şehirde 2021 itibarıyla 3,655 milyon kişi yaşamaktadır. Berlin, Kuzey Almanya'da, Spree ve Havel nehirlerinin arasındaki kumluk bölgeye kuruludur. Vikipedi
Sermin Yaşar kaç yaşında?
Sermin Yaşar kaç yaşında?
40 yaşında (1982)Şermin Yaşar / Yaş
Şermin yaşar ne kanseri?
Şermin yaşar ne kanseri?
Henüz 13 yaşında ve kemik kanseri…
I Nejat Çarkacı kim?
jingle market adıyla kurdugu stüdyosunda uzun yıllardır sürdürdüğü işini, radyo-tv medya planlama ve satınalmadan biraz daha genişleterek reklam ajansına çevirmeyi başarmış ve artifeks medyayı kurmuştur kendileri. akasya kokulu yarim parçasıyla çıkış yapıp ardından ortalardan kaybolmuş 90'lı yıllar popçusu.
Oyuncu Anne kim?
Oyuncu Anne lakabıyla tanınan Şermin Yaşar 1982 yılında Almanya'nın başkenti Berlin'de doğmuştur. Bir müddet sonra Türkiye'ye gelen yazar eğitimini burada almıştır. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü okuyan yazar yine bu alanda yüksek lisansını yapmıştır. Bir reklam ajansında reklam yazarlığı yapmıştır.
Şermin Yaşar ilk esi kim?
2009-2017 yılları arasında Nejat Çarkacı ile evli kaldı. Bu evliliğinden 'Tuna' ve 'Mete' adlarında iki oğlu, 'Nâme' adında bir kızı bulunuyor. 2018 yılında ikinci evliliğini yaptığı Prof. Dr. Nedim Arda, nikahtan 3 ay sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Şermin Yaşar Aylin kim?
Şermin Yaşar Aylin kim?
Oyuncu anne kim?
Oyuncu anne kim?
Nejat Çarkacı ne iş yapıyor?
jingle market adıyla kurdugu stüdyosunda uzun yıllardır sürdürdüğü işini, radyo-tv medya planlama ve satınalmadan biraz daha genişleterek reklam ajansına çevirmeyi başarmış ve artifeks medyayı kurmuştur kendileri.
Şermin Yaşar ilk eşi kimdir?
Sermin Yasar in eski esi kim?
Nejat Çarkacı2017Nedim Arda2018Şermin Yaşar/Eski eşleri
Tuna Çarkacı kaç yaşında?
Tuna Çarkacı kaç yaşında?
33 yaşında, görünmeyen yanı edebiyatçı, görünen yanı reklamcı, 'Başlarım Şimdi Anneliğe' ve 'Oyuncu Anne' isimli kitapların yazarı, 4,5 yaşındaki Tuna ile Mete'nin ve 3 yaşındaki kızımız Name'nin annesi.
Nedim Ardanın eski eşi kimdir?
Nedim Ardanın eski eşi kimdir?
Şermin YaşarNedim Arda / Eski eşi