Modoratör
Yeni Üye
Nexus vites nedir?
genellikle katlanabilir bisikletlerde kullanılan vites kutusudur. (bkz: göbekten vites) seçenekleri arasında yaygın kullanılan bileşendir. 3/5/7/8 oranlıları mevcuttur, genelde şehir bisikleti tabir edilen dik oturuşlu ve de katlanır bisikletlerde yaygındır.
Nmm nedir?
Nmm nedir?
nexus mods oluşumunun, oyun eklentilerinin kolayca yüklenmesi/kaldırılması ve çalıştırılması için yayınladığı, ücretsiz açık kaynak kodlu yazılım.
Nexus 6P ne demek?
Nexus 6P ne demek?
Nexus 6P , (kod adı Angler, yani fener balığı) Google tarafından geliştirilen ve pazarlanan ve Huawei tarafından üretilen bir Android™ akıllı telefon. Google'ın Android cihazlarının Nexus serisinin en önemli cihazı olan Nexus 6'yı başardı.
Göbekten vitesli ne demek?
göbekten vites, arka lastiğin göbeğindeki vites anlamındadır. vites kolunun, bisiklet üzerindeki yeriyle pek alakalı değildir. arka lastiğin ortasındaki vitesin nasıl çalıştığı bir türlü görülemez, anlaşılamaz. bir bilen vardır belki diye ukte verilir. gene anlaşılamaz.
Otomatik vites bisiklet nasıl kullanılır?
Otomatik vites bisiklet nasıl kullanılır?
Vites Kullanımı Hk.
- Bisikletin vitesleri hareket halindeyken değiştirilir,
- Bisiklet dururken vites değiştirilmez.
- Pedala aşırı basınç ile yüklenerek vites değiştirmek aşınma payını arttırır veya zinciri koparta bilir,bunun için vites değiştirirken pedala aşırı basınç uygulanmaz,
6p ne demek?
6p ne demek?
bir projenin uygulanması sürecinde, proje yönetiminde esas alınan kuraldır. birçok projenin 6p kuralının öneminin anlaşılamamış olmasından dolayı başarısızlığa uğradığı düşünülür. "proper prior planning prevents poor performance."
Göbekten vitesli bisiklet nasıl kullanılır?
Göbekten vites arka göbeğin içinde birçok farklı parça ve dişliden oluşan kapalı bir sistem. Aynakol ise tek yaprak. Kullanımı da çok rahattır ayrıca, kişinin kuvvetine göre değişir ama, üç vites çok rahat kullanılabilir, iş görür ve uzun yıllar boyunca da dayanır (ben Aydın'da 4 yıl kullandım bir sorun yaşamadım).
6P bulgusu nedir?
6P bulgusu nedir?
Klasik belirtileri 6P'dir; paresthesia (his kusuru), pain (ağrı, özellikle pasif harekette), pallor (solukluk), paralysis (adele felci), pulselessness (nabızsızlık), pressure (basınç). Pasif ekstansiyonda ağrı erken tanı için patognomoniktir. Şiş kompartman üzerine basmakla olan ağrı en erken ve önemli bir belirtidir.