Son Konular

Nill Ozalp Acıkolik Şarkısı

Credits
1.254.819
Nill Ozalp Acıkolik
Nill Ozalp Acıkolik Şarkı Sozleri
Bir seviyor bir sevmiyor
Bir gel diyor bir git diyor
İcimin kor ateşleri
Bir yanıyor bir sonuyor
Bir yaz oluyor bir kış oluyor
Bir ısıtıyor bir uşutuyor
Aşk bahcemin gulleri
Bir acıyor bir soluyor
Sokup atayım diyorum onu benden
Basıp gideyim bu yasaklı sevdadan
Kolaysa git bakalım diyor kalbim
Hadi git goze alıp gidebiliyorsan
Hadi git gidebiliyorsan
Yırtıp atayım diyorum resmini
Sileyim numarasını telefonumdan
Kolaysa sil bakalım diyor kalbim
Hadi sil goze alıp silebiliyorsan
Hadi sil silebiliyorsan
İn mi cin mi
Ele gecirip beni alt ust etti dengelerimi
Ah ah kuşatıp apansızca
Yıktı sapasağlam kalelerimi
Deli miyim acaba acıkolik mi
Alıştım esaretine iyi mi
Ah ah uzağına kactıkca
Koynunda buluyorum kendimi

Nill Özalp'ın "Açıkolik" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve içli sözleri gerçekten derin bir aşkın karmaşıklığını anlatıyor. İnsanın içindeki karışık duyguları ve çelişkileri çok etkileyici bir şekilde aktarıyor.

Şarkının ilk bölümünde aşkın tutkulu ve çılgınca yanlarını işaret ediyor. Bir yandan sevgiyi isterken diğer yandan kaçınma dürtüsüyle boğuşmayı anlatıyor. Aşkın sıcaklığıyla yanıp kavrulan, hüzünle serinletilen bir bahçe metaforu da kullanılmış.

Şarkı, aşk acısının derinliklerine inerek ayrılık sürecindeki karmaşık duyguları ele alıyor. Sevgilinin izlerini silmek, geçmişi unutmak ve aşkı sonlandırmak istemekle kalbin reddetmesi arasındaki çatışmayı vurguluyor. Kendini özgür bırakabilmek ve aşkın esaretinden kurtulmak isteyen bir kişinin iç çekişmelerini çok güzel bir şekilde yansıtıyor.

Şarkının son kısmında ise kişinin içsel hesaplaşmaları ve duygusal kaçışlarını, aşkın tuzağından kurtulma isteğini işliyor. Kendini kaybolmuş hissetmek ve aşkın çıkmazlarında sıkışıp kalmak arasındaki ince çizgiyi anlamaya çalışıyor. Belki de delilik ve bağımlılığın sınırlarında gezinirken, kendini bulma çabası ve kurtuluş arayışı dile getiriliyor.

Nill Özalp'ın "Açıkolik" şarkısı, karmaşık duyguları, tutkuları ve çatışmaları içten ve etkileyici bir şekilde anlatan derin bir eser gibi duruyor. Aşkın çekişmelerini ve zorluklarını dile getiren bu şarkı, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

İbrahim Sadri - Adın Batsın

Celik - İki Satır

1. Konular

1. 1.282.553
  2. Mesajlar

1. 1.682.754
  3. Kullanıcılar

1. 32.083
  4. Son üye

Geri
Üst Alt