Modoratör
Yeni Üye
Nina Ricci nasil bir koku?
bu parfümü aldım ama kokusuna da bayıldım çok güzel hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz şişesi de çok hoş kokusu da biraz geç gönderdiler ama değdi. parfümü ilk sıktığınızda kokusu ağır geliyor ama bir süre sonra çok hoş bir koku kalıyor üzerinizde. kokusu da kalıcı. nina ricci benim kış ayları için favori parfümüm.
Nina Ricci kim?
Nina Ricci kim?
Nina Ricci, 1920'lerin başında Raffin Moda Evi adında bir perakende şirketten doğdu. Sahip olduğu moda eviyle aynı adı taşıyan Nina Ricci, finansal başarıya ulaşmasına rağmen, Paris'teki ilk yıllarında yaygın olan birçok küçük terzilik kuruluşundan sadece biri olarak kabul edildi.
Bargello 285 Hangi parfüm?
Cevap: Merhabalar efendim ikili olarak gönderilmektedir.Koku nına ricci nina olarak geçmektedir.
Nina Ricci ne markası?
Nina Ricci ne markası?
Nina Ricci Paris, 1932 yılında Maria Nina Ricci tarafından kurulan kozmetik ürünler markasıdır. Marka 1998 yılında Antonio Puig SA tarafından satın alındı. Avrupa'da 4 ve Meksika'da olmak üzere beş üretim tesisine sahip firmanın ürünleri 150 ülkede satılmaktadır.
Bargello 235 Hangi parfüm?
Soru: orijinal koku nedir? Cevap: Merhabalar efendim Roberto cavallı – Cavallı 2012 olarak geçmektedir.
Bargello 184 Hangi koku?
Bargello 184 Hangi koku?
Bargello Kadın Parfüm Kodları | Bargello Erkek Parfüm Kodları
KOD | MUADİL ÜRÜN | KOD
183 | COCO MADEMOISELLE | 617
184 | GABRIELLE | 618
185 | GLORIA | 619
Bargello 183 Hangi parfüm muadili?
Şimdiden sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle Soru: Merhaba 183 hangi orjinal parfümün kokusudur? Cevap: Merhaba 183 chanel coco madmazel efendim .
Bargello 183 neyin muadili?
Bargello 183 neyin muadili?
Bargello Kadın Parfüm Kodları
KOD | MUADİL ÜRÜN | MARKA
183 | COCO MADEMOISELLE | CHANEL
184 | GABRIELLE | CHANEL
185 | GLORIA | CACHAREL
Bargello 226 numara hangi parfüm?
Cevap: Merhaba Black opium muadili efendim .
Chanel Gabrielle nasıl bir koku?
Chanel Gabrielle nasıl bir koku?
1. chanel'in 15 yıl aradan sonra 1 eylül'de satışa çıkaracağı yeni parfüm. kokusu yasemin, sümbülteber, ylang ylang ve portakal çiçeği kokuyor. parfümörlüğünü Oliver Polge yapmış. parfümün reklam yüzü ise kristen stewart.