Son Konular

Nizip Belediyesi YKS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım Desteği Sağlıyor

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
white.jpg

Nizip Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sunuyor. Sınav günü, Nizip Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nde sınava girecek öğrenciler, belediye ekipleri tarafından sabah erken saatlerde güvenli bir şekilde sınav merkezlerine taşınıyor.

Belediye Başkanı Ali Doğan, "Gençlerimizin bu önemli gününde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onların hayallerine ulaşmaları için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Başkan Doğan, tüm öğrencilere başarılar dilerken, sınavın yapılacağı okulları ziyaret ederek öğrencilere destek oldu.

Benzer Konular

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenciler ve ailelerine destek olmak amacıyla harekete geçti. Sınav merkezlerine yakın noktalarda su, kek ve meyve suyu gibi ikramlar sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ve velilerin sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 21-22 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak. Belediye tarafından yapılan duyuruya göre, ücretsiz ulaşım hizmeti belediye ve özel halk otobüslerinde geçerli olacak. Üniversite...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Esenyurt Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere ve ailelerine destek olmak amacıyla harekete geçti. Sınav günü, belediye tarafından sağlanan mobil ikram araçlarıyla sıcak çorba, su ve kahve ikramı yapıldı. Ayrıca, Zabıta Müdürlüğü ekipleri sınav merkezlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Mardin Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere ve ailelerine destek verdi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, sınav merkezlerinin önünde stantlar kurarak adaylara ve ailelerine su, ikramlar ve çeşitli ihtiyaçlar konusunda yardımcı oldu. Bu destekle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
ÖSYM tarafından düzenlenen ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) İstanbul'da başladı. Adaylar sabah erken saatlerde sınav merkezlerine gelerek heyecanla sınavlarını beklemeye başladı. Sınav öncesinde gerekli kontroller yapıldıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.214
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri