Nokia C3 WhatsApp var mi?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Nokia C3 WhatsApp var mı?

1.5 milyar aşkın kullanıcıya ulaşan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Nokia'nın 30'a yakın modelinde artık kullanılamayacak.

Nokıa C3 kaç inç?

Tasarım Harikası Nokia C3 Nokia C3'ün şık tasarımı sizi çok etkileyecek. Renk çeşitliliği ve kusursuz metalik dış yüzeyi ile dikkat çekici bir telefona sahip olabilirsiniz. 2.4″ ekranı ile artık herşeyi görmek daha net ve berrak. Q klavyeyi kullanarak hızlı ve rahat mesajlar yazabilirsiniz.

Nokia C3 00 nasıl açılır?

Nokia C3 00 nasıl açılır?
3 Bataryayı ve arka kapağı yerine takın (7, 8, 9). Açma/kapatma tuşunu basılı tutun. Cihazınızda dahili ve harici bir anten olabilir.

Nokia C3 ne zaman çıktı?

Nokia C3 ne zaman çıktı?
13 Ağustos 2020 tarihinde satışa sunulacağı söylenen Nokia C3, 699 yuan karşılığında satın alınabilecek.

Nokia 6630 WhatsApp yüklenir mi?

WhatsApp yüklenebilir Nokia telefonlar: Nokia S40 uyumlu telefonlar. Nokia 206 Single SIM.

Nokia C3 işletim sistemi nedir?

Android 10 işletim sistemiyle gelen Nokia C3 gücünü Unisoc SC9863A (28nm) yonga setinden alıyor. Telefon 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı ve mikroSD kart desteğine sahip. Parmak izi okuma, bluetooth 4.2, mikroUSB 2.0 bağlantı noktası, fm radyo gibi özellikler sunan telefonda Li-Ion 3040 mAh batarya yer alıyor.

Nokia C3 sim kart nasıl takılır?

Nokia C3 sim kart nasıl takılır?
SIM kartı ve hafıza kartını takma veya çıkarma Nano SIM'i, temas yüzeyi aşağı bakacak şekilde tepsideki 1. yuvaya takın. Çift SIM'li varyanta sahipseniz, 2. yuvaya ikinci veya SIM veya bir hafıza kartı takabilirsiniz. Tek SIM'li varyanta sahipseniz, 2. yuvaya yalnızca hafıza kartı takabilirsiniz.

Nokia c3 internete nasıl bağlanır?

Nokia c3 internete nasıl bağlanır?
Herkese merhabalar,
- Menü > Ayarlar > Bağlantı > WLAN > Kullanılabilir WLAN'lar seçeneklerini belirleyin > Bağlanmak istediğiniz WLAN adını kontrol edin.
- Menü > Ayarlar > Yapılandırma >Kişisel ayarlar > Yeni ekle > Erişim Noktası seçeneklerini belirleyin > Daha önce kontrol ettiğiniz WLAN erişim noktasının adını girin.

Nokia tuşlu telefonda mobil veri nasıl açılır?

Android Oreo için, Ayarlar > Ağ ve İnternet > Genel alan ve internet paylaşımı 'na gidin. Android Nougat'te yol biraz farklıdır: Ayarlar > Daha fazla > Tethering ve taşınabilir hotspot . Lütfen mobil verinin açık olması gerektiğine dikkat edin.

Tuşlu telefona WhatsApp yüklenir mi?

Linux tabanlı bir mobil işletim sistemi KaiOS'a WhatsApp entegrasyonu geldi. Bu sayede düşük seviye (tuşlu telefonlar) telefonlara WhatsApp desteği de gelmiş oldu. Akıllı telefon özelliğine sahip olmayan cihazlar için tasarlanan KaiOS ile çalışan 100 milyondan fazla telefon bulunuyor.

Nokia 6700 WhatsApp yüklenir mi?

Nokia 6700 WhatsApp yüklenir mi?
Anladım.Senin telefon çelik kasalı olan.Senin telefon desteklemiyor.Senin telefonu kızaklı olanı var.Onunda model ismi 6700.Whatsapp'ı o telefon destekliyor. Resmini aşağıda verdim. Classic'e kuramazsınız sadece 6700 slide destekliyor.

Nokia telefon sim kartı nasıl takılır?

Nokia telefon sim kartı nasıl takılır?
SIM kartı ve hafıza kartını takma
- Telefonun ön yüzeyi aşağı bakarken tırnağınızı telefonun alt köşesindeki küçük yuvaya yerleştirin.
- Kapağı eğerek açın ve çıkarın.
- Nano-SIM kartı metal temas yüzeyi aşağı gelecek şekilde SIM yuvasına yerleştirin ve kaydırarak yerine oturtun.

Nokia c3 00 bilgisayara nasıl bağlanır?

USB konektörüne uyumlu bir USB veri kablosu bağlayın. Ayrı olarak bir USB veri kablosu satın almanız gerekebilir. USB ayarlarını değiştirmek için Menü > Ayarlar > Bağlantı > USB veri kablosu seçeneğini ve istediğiniz modu belirleyin. Bileklik kayışını gösterildiği gibi takıp sıkıştırın.

Nokia c3 hızlı arama nasıl yapılır?

Hızlı arama kullanarak bir kişiyi hızlıca arayabilirsiniz. Hızlı arama listenize kişi eklemek için, Menü > öğesini seçin. > Hızlı arama öğesini seçin ve Hızlı arama seçeneğini açık olarak değiştirin.

Evet, Nokia C3 modelinin 2.4 inçlik ekranı bulunmaktadır. Bu ekran sayesinde daha net ve berrak görüntüler elde edebilir, Q klavyesi sayesinde hızlı ve rahat mesajlar yazabilirsiniz.

Nokia C3'ünüzü açmak için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Bataryayı ve arka kapağı yerine takın.
2. Açma/kapatma tuşunu basılı tutun.
3. Cihazınızda dahili ve harici bir anten olabilir.

Nokia C3 modeli 13 Ağustos 2020 tarihinde satışa sunulmuştur ve 699 yuan karşılığında satın alınabilmektedir.

Nokia C3'ün işletim sistemi ise Android 10 işletim sistemine sahiptir. Telefon Unisoc SC9863A yonga setinden güç almakta olup, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteği ile gelmektedir. Bu modelde ayrıca parmak izi okuyucu, bluetooth 4.2, mikroUSB 2.0 bağlantı noktası, fm radyo gibi özellikler bulunmaktadır. Telefonun batarya kapasitesi ise Li-Ion 3040 mAh'dir.

Askeri tip nasil olunur?

Diyette lahana salatasi yenir mi?

1. Konular

1. 1.262.690
  2. Mesajlar

1. 1.659.208
  3. Kullanıcılar

1. 31.271
  4. Son üye

Geri
Üst Alt