Novax nedir?
charlie hunter'in 3 bas, 5 gitar telli mutant enstrümanının markası.
Desantrasyon ne için yapılır?
Desantrasyon ne için yapılır?
Desantrasyon, gözü istenmeyen prizmatik etkiden korumak ya da istenen prizmatik etki yaratmak için yapılır. Lensler kullanıcının optik merkezden bakacak şekilde gözün önüne tespit edilmişse kişi baktığı objenin imajını gerçek yerinde algılar.
Datum hattı nedir?
Kelime anlamı olarak datum line başlangıç çizgisi, referans hattı olarak tanımlanabilir. Havacılık terimi olarak datum line ağırlık ve denge hesaplamalarında uçak mühendisleri tarafından belirlenen, bazı hava araçlarında gövde üzerinde bazı hava araçlarında ise burun ucundan daha önde hayali bir başlangıç noktasıdır.
Novax gözlük camı hangi ülkenin?
Novax gözlük camı hangi ülkenin?
"Türkiye'nin optik cam markası Novax olarak, Türkiye'deki 14'üncü şubemizi Denizli'de açtık.
Novax nerenin markası?
2010 yılında yine bir ilki gerçekleştirerek optik sektöründe FDA'ya kayıt olan ilk Türk firması olmuştur. ve aynı zamanda Türkiye'de FDA sertifikasına sahip tek optik firmasıdır.
Boxing metodu nedir?
Boxing metodu nedir?
Boxing (Kutulama) Yöntemi Model kaidesinin istenilen şeklini ve büyüklüğünü elde edebilmek ve ayrıntıları koruyabilmek için ölçünün etrafının çevrilip kapatılması işlemidir. Boxing (Kutulama) Yönteminin Yararları; *Kaşık kenarlarının kerlenmesi sonucu ağızda saptanan sulcusların aynen modele yansıtılması.
Zero datum line nedir?
Zero datum line (fuselage station 0.00): Başlangıç noktası olarak bilinen referans veya sıfır noktası üretici tarafından belirlenir. Bütün yatay uzaklıkların inç olarak ölçüldüğü, uçağın burnunda ya da yakınındaki hayali düzlemdir.
Hawk Gözlük Camı hangi ülkenin?
Hawk Gözlük Camı hangi ülkenin?
Bir başarı hikayesinin ürünü olan Hawk optik ve güneş gözlükleri, Türkiye'nin lider optik markası olan Merve Optik çatısında yer alan, benzersiz tasarımları ve uygun fiyatları ile tüketiciler tarafından oldukça rağbet gören bir markadır.