<
Modoratör
Yeni Üye
NOX ile nasıl oyun yüklenir?
Açıldıktan sonra herhangi bir hesap eklemenize gerek yok, direkt Android launcher karşınıza gelecektir. Ama uygulama ve oyun indirebilmek için Play Store'u kullanmanız (dolayısıyla Google hesabı eklemeniz) gerekiyor.
NOX ücretli mi?
Noxplayer – PC ve Mac için En Hızlı ve En Sorunsuz Android Emülatörü – Ücretsiz ve Güvenli.
NOX Ocean derin mod nasıl kullanılır?
NOX Ocean derin mod nasıl kullanılır?
Derin Mod: Kullanıcı bu modda telefonunda Nox Ocean uygulaması hariç bir yeri açtığı taktirde binası yıkılmaktadır. Bu sayede kullanıcılar binaları yıkılmaması için telefonla ilişkilerini azaltabiliyorlar. Ayrıca derin mod içerisinde ilk moda göre daha fazla ve özelleşmiş binalar mevcuttur.
NOX Player hangi ülkenin?
NOX Player hangi ülkenin?
Nox Limited, Hong Kong merkezli ve dünyanın her yerindeki mobil Uygulamalar ve oyun kullanıcıları tarafından sevilen en iyi App player yazılımını geliştiren, aklı başında bir inek takımıdır. 150'den fazla ülkede ve 20 farklı dilde 150 milyondan fazla kullanıcıya sahibiz.
NOX Player PUBG Mobile oynanır mı?
PUBG Mobile'ı bilgisayardan oynamak için ilk yapmanız gereken bilgisayarınıza bir emülatör programı kurmak. Bunun için "Nox player" adlı uygulamayı sitesinden indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra PUBG mobile'a ait APK dosyasını Nox App Player'da açmanız gerekiyor.
NOX hangi ülkenin?
NOX Ocean hangi ülkenin?
NOX Ocean hangi ülkenin?
NOX Ocean ne demek?
NOX Ocean ne demek?
NoxOcean odaklamayı artırmak için enteresan bir uygulamadır. Odaklanarak ve konsantrasyon süresini toplayarak harika bir sualtı dünyası inşa edin.
En iyi Android Emulator hangisi?
En iyi Android emülatör önerilerimizin ilk sırasında BlueStacks yer alıyor. Rosen Sharma tarafından piyasaya sürülen BlueStacks, en çok kullanılan Android emülatörlerin başında geliyor. İlk olarak 2009 yılında piyasaya sürülen BlueStacks, 2018 yılında en kararlı ve hızlı sürümüyle kullanıcılarıyla buluştu.
MEmu tehlikeli mi?
MEmu yazılımı açık ve net virüslüdür. Kesinlikle tavsiye etmem, bilgisayara reklam virüsü bulaştırıyor genellikle. En azından çoğunlukla bu virüsü bulaştırdığını gördüm. Bilgisayara indirdiyseniz bilgisayarınızı Malwarebytes ve Kaspersky ikilisi ile taratmanızı öneririm.
MEmu nedir ne işe yarar?
MEmu nedir ne işe yarar?
MEmu isimli bir emülatör, bilgisayarınızın işletim sistemini Android'e çevirerek işlemlerinizi bilgisayarınız üzerinden halletmenizi sağlıyor. Dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android, büyük bir rekabet içerisinde olduğu rakiplerine (iOS ve Windows Phone) göre çok daha uyumlu bir işletim sistemi.
NOX Player ile PUBG nasıl oynanır?
NOX Player ile PUBG nasıl oynanır?
Uygulamayı indirdikten sonra PUBG mobile'a ait APK dosyasını Nox App Player'da açmanız gerekiyor. Ardından uygulamayı yüklemeye başlamak için APK dosyasına tıklayın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra oyunu bilgisayar üzerinden oynamaya başlayabilirsiniz.