Modoratör
Yeni Üye
Numarasını veren kıza ne yazılır?
Sosyal medya sizi kurtarabilir!…
- Bu mesajla birlikte "en az 24 saat" kuralını yıktığımı biliyorum, ama sizinle konuşmak için daha fazla bekleyemedim.
- Bu numarayı kaydedin lütfen.
- Sadece selam vermek istedim.
- Yanımda siz yokken nasıl mutlu olabilirim ki?
- Bu numara bana nereden geldi acaba?
Kişiye özel numara nasıl alınır?
Kişiye özel numara nasıl alınır?
Operatörler üzerinden gizli arama gerçekleştirmek için #31# tuşladıktan sonra aramak istediğiniz telefon numarasını girebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirerek arama yaptığınız zaman aradığınız kişinin ekranında "Özel Numara Arama" yazar.
Yeni numara almak ücretli mi?
Yeni numara almak ücretli mi?
Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.
Instagram telefon numarası görünür mü?
Instagram'da telefon numaranızı gizlemek için özel bir şey yapmanıza gerek yok. Çünkü hesabınıza eklediğiniz numara zaten gizli kalır, yani diğer Instagram kullanıcıları telefon numaranızı göremez. Instagram, telefon numarası ve e-posta adresini gizli tutar.
Özel numara tespit edilebilir mi?
Özel numara tespit edilebilir mi?
Maalesef özel numara sorgulama mümkün olmamaktadır. Çünkü operatörler gizli numaradan gelen çağrıların bilgilerini vermeye pek yanaşmazlar. Bu yüzden özel numaradan arayanı bulma işi pek kolay gözükmemektedir. Bu yüzden geriye sadece hukuksal yollara başvurmak kalıyor.
Özel numara fiyatları ne kadar?
Özel numara fiyatları ne kadar?
"İkinci El ve Sıfır Alışveriş"
İlan Başlığı | Kod | Fiyat
0532 Lİ 777 0000 ÖZEL NUMARA | 0532 | 500.000 TL
ÖZEL NUMARA الارقام مميز | 0533 | 29.999 TL
Özel numara الارقام مميز | 0536 | 29.995 TL
0532 Lİ 404 61 61 ÖZEL NUMARA 6161 | 0532 | 65.000 TL
Hattı üzerine almak ne kadar?
1 Aralık 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere evde/işte internet Hat Dondurma, Nakil, Devir ve Hat Kapama ücretlerimizde düzenleme yapılacaktır. Hat Dondurma, Nakil ve Devir Hizmetleri 42 TL, Hat Kapama Ücreti ise 34,9 TL olarak güncellenecektir.
Vodafon yeni hat alma ne kadar?
Vodafon yeni hat alma ne kadar?
Yeni bir Vodafone faturasız hat satın almak isteyenler en az 95 TL en fazla 120 TL aralığında ücret ödüyorlar. Vodafone bayilerinde fiyatlar değişkenlik göstererek kimi bayide hattınıza bakiye olarak tanımlanırken kimi bayide de tarifenize ek paketler eklenebiliyor.