Modoratör
Yeni Üye
O 1 vizesi nedir?
O-1 Olağanüstü yetenek vizesi, USCIS tarafından belirtilen uzmanlık alanlarından birisinde olağanüstü yetenek veya profesyonel başarı gösterebilen kişiler için tanınan bir vize sınıfıdır.Bu vize; bilim, sanat, eğitim, iş, atletizm, sinema ve televizyon alanlarında uzmanlaşmış olan kişileri kapsayan bir vize türüdür.
F1 vizesi ile ne kadar kalınır?
Memur bu evrakları inceleyerek belgelerdeki numaraların uyuşup uyuşmadığını kontrol etmek isteyecektir. Eğitiminiz bittikten sonra F1 vizeniz ile ABD'de 60 güne kadar kalabilmeniz mümkündür.
Lise mezunu F1 vizesi alabilir mi?
Lise mezunu F1 vizesi alabilir mi?
F1 vizesi çalışma vizesine çevrilebilir mi? Mezuniyet sonrası F1 vizesi ile çalışmak mümkündür. Dileyen öğrenciler mezun olduktan sonra çalışma imkanları da bulunmaktadır. İstihdam yaratmak için yaratılan bu model akademik eğitimini bitiren mezun olan öğrenciler için geçerli olacaktır.
Einstein vizesi nedir?
Einstein vizesi nedir?
EB1 Vizesi Olağanüstü Yetenekli Kişilerin Green Card Alması – Bu vize türü olağanüstü yeteneklere sahip bilim, sanat, eğitim ve iş alanlarında ulusal veya uluslararası başarılar elde etmiş kişilere uygulanan Green Card alma yöntemidir. EB1 vizesine sahip olmak için bir işverenle anlaşmanız gerekmez.
ABD F1 vizesi açık mı?
Yerlerini erkenden ayırtan çok şanslıydı bu sefer Konsolosluktan güzel haber geldi ve mülakat tarihleri açıklandı ve F1 Vizesi Randevularını Ağustos 2022 ayından Haziran 2021 yılına geri çekildi. Konsolosluğun verdiği bu jet karara en çok sevinen öğrenciler ve umutla bekleyen aileler oldu.
F1 vizesi açık mı?
Öğrencilere müjde! F-1 vizesi için randevu verilmeye başlandı. Sonbahar 2021 döneminde ABD'de akademik bir eğitim programında (ön lisans, üniversite, master, doktora) veya dil okulunda öğrenime başlayacak öğrencilerin acil vize başvuruları değerlendirmeye alınıyor.
F1 vizesi ile çalışabilir mi?
F1 vizesi ile çalışabilir mi?
F1 vizesi ile zaten 20 saatlik çalışma hakkına sahip olan uluslararası öğrenciler CPT ile kampüs dışında ve haftalık saat sınırı olmaksızın tam zamanlı da çalışabilirler. Programa başvurmak için en az 9 aydır Amerika'da yaşamak gerekirken okul tatillerinde de Amerika'da çalışmak mümkündür.