Modoratör
Efsanevi Üye
OÇ diyen birine ne denir?
net aleminde özellikle oyunlarda falan ortama giren ergen kişi sa der ve ahali tarafından as şeklinde karşılık bulur. hah işte buna göre birisi ortamda oç yazınca da ço şeklinde karşılık verilmelidir. doğrusu budur.
Iyi bende diyen birine ne denir?
Iyi bende diyen birine ne denir?
"bende iyiyim sorusuna verilecek cevaplar" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. "Ben de iyiyim" soru değildir, fakat karşılık olarak, "bunu duymak güzel" denilebilir.
Nasıl oldun diyen birine ne denir?
Ayrıca, "Nasıl olduğumu sorduğun için minnettarım, teşekkür ederim" veya "Dinlediğin için teşekkürler" de diyebilirsin.
Laf sokmak nasıl olur?
Laf sokmak nasıl olur?
İnsanı Bazen Delirtiyorlar! 13 Adımda Karşınızdakine Efendi Gibi Laf Sokma Rehberi
- Bir kere karşınızdaki kişiden daha zeki olduğunuzdan emin olun.
- Gerçekten sizin karakterinizi inciten ya da yeren bir sözle karşılaşıp karşılaşmadığınızı çok iyi tartın.
- 3. Seçeceğiniz sözlerde küfür olmamalı.
- Detaylara hakim olun.
Mal diyen birine nasıl laf sokulur?
mal mısın sorusuna verilecek alternatif cevaplar
- – mal mısın? + doğru konuş, sikerim.
- (bkz: siktiriniz efendim) facebook.
- -malmısın? -yok malmistin o.
- -mal mısın? +malım.
- -mal mısın? +ben bilmem beyim bilir.
- – mal mısın. – pahalıyım alamazsın!
- +mal mısın?
- +mal mısın?
Seni sormalı ne anlama gelir?
Seni sormalı ne anlama gelir?
hal hatır sorma amacı güden sorulara cevap verme $ekillerinden biri. önemli olaylar sonrasında ya da uzun zaman geçtikten sonra kar$ıla$ılan ki$ilere "beni bırak asıl sen nasılsın?" anlamında kullanılabilinir.
Iyi misin sorusuna ne cevap verilir?
iyi misin sorusuna alternatif cevaplar
- "senden iyiyim."` :iki taraflı anlaşılacak cevaplar`
- piç gibiyim. (
- (bkz: standart)
- nor-mal (burada mal'ı incelterek değil bildiğin mal gibi okuyoruz)
- doğu almanyadan hallice.
- – sağol, sen nasılsın?
- doktormusun diyerek ivrenç hatta bayağı hatta iyyy cevap verilebilir.
How are you ne denir?
How are you ne denir?
Bazı insanlar, "How are you?" sorusuna yanıt vermenin doğru yolunun "I'm well" olduğunu söyler. Diğerleri ise "I'm good" cevabının dilbilgisi açısından daha doğru olduğu konusunda ısracıdır. Gerçek şu ki, hem "I'm good" hem de "I'm well" cevapları iyi cevaplardır ve konuşmalarda yaygın olarak kullanılır.
Birine laf sokmak nedir?
ayar vermek. insanın içinde kalan taşı * umulmadık bi zamanda ettiği imalı laflarla karşıdakinin kafasında parçalaması.