Modoratör
Efsanevi Üye
Oğlum Canan kim?
Canan Ergüder, Oğlum dizisinde Demet karakteri ile öne çıkıyor. Oyuncu, Behzat Ç. dizisi ile dikkat çekmişti. İstanbul'da doğan Ergüder kendisi gibi oyuncu Kenan Ece ile evlenmiştir.
Güllerin Savaşı Canan Ergüder kaç yaşında?
44 yaşında (15 Temmuz 1977)Canan Ergüder / Yaş
Oğlum dizisi Demet kaç yaşında?
Oğlum dizisi Demet kaç yaşında?
15 Temmuz 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ergüder, liseyi Üsküdar Amerikan Lisesi'nde okumuştur. Ünlü oyuncu tiyatro eğitimine Franklin and Marshall College'da başlayıp daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etmiştir.
Metehan Parıltı nın annesi kimdir?
Metehan Parıltı nın annesi kimdir?
EFE (METEHAN PARILTI) Zeynep ile Tuğrul'un oğludur. Babası Tuğrul'la arası hiç yoktur. Annesi Zeynep dışarıdan ilgili bir anne gibi görünse de çocuğunu ihmal etmektedir.
Mete Parıltı kimdir?
METEHAN PARILTI KİMDİR? Metehan Parıltı, 27 Kasım 2010 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlköğretim öğrencisi olan Metehan Parıltı'nın ilk oyunculuk deneyimi Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisi ile oldu. Dizide başrol karakteri olan Kuzgun'un çocukluğunu canlandırmakta olan Metehan Parıltı Yay burcudur.
Canan Ergüder ne kanseri oldu?
'Menajerimi Ara' dizisinde rahatsızlığını fark ederek diziden ayrılan tedavi sürecini başlatan ünlü oyuncu Canan Ergüder, bir süredir meme kanseri hastalığı ile mücadele ediyordu. Meme kanseri sonrası sağlığına kavuşan oyuncu Canan Ergüder, kemoterapi tedavisinin ardından konuştu.
Canan Ergüder in boyu kaç santim?
Canan Ergüder in boyu kaç santim?
1,57 mCanan Ergüder / Boy
Kenan Ece Hatice Aslan neden ayrıldı?
Kenan Ece Hatice Aslan neden ayrıldı?
Aralarındaki 19 yaş farka rağmen 'tutkulu aşıklar' olarak adlarından söz ettiren ve ilişkileriyle sürekli medyaya konu olan çift, yaşadıkları büyük bir tartışmanın ardından beraberliklerine nokta koydu.
Oğlum pedagog kaç yaşında?
Canan Ergüder, 15 Temmuz 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır.
Oglum dizisi pedagog kim?
İşte Canan Ergüder hakkında bilgiler… Oğlum dizisi Demet kimdir? Demet hem fiziksel olarak hem de enerjisiyle girdiği her ortamda dikkat çeken güzel bir pedagogtur. Çocuklarla kurduğu iyi ilişkiler ve sabırlı tutumu onun mesleğinde oldukça başarılı olmasını sağlar.