Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açık Öğretim Lisesi öğrenci giriş şifresi nasıl alınır? Öğrenci giriş şifresi almak için AÖL resmi web sitesine giriş yapmalısınız. İlgili sayfada öğrenci numaranızı ve T.C. kimlik numaranızı girmeniz gerekmektedir. Şifrenizi almak için “şifremi unuttum” seçeneğine tıklamanız yeterlidir...
Açık Öğretim Lisesi Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır? sorusuyla ilgili aşağıda açıklanan adımları takip ederek giriş yapabilirsiniz. İlk olarak, Açık Öğretim Lisesi resmi web sitesine erişim sağlayın. Ardından, öğrenci girişi butonuna tıklayın ve kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Giriş yapmak için...
Üniversite değişikliği nasıl yapılır? Üniversite değişikliği için öncelikle başvuru sürecine girmeniz gerekmektedir. Belgelerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlayarak başvurunuzu yapmalısınız. Ardından tercih dönemi başladığında, tercihlerinizi dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Not...
Haliç Üniversitesi Ne Zaman Açılacak? sorusu, öğrencilerin merakla beklediği bir konudur. Pandemi süreci nedeniyle üniversitelerin açılış tarihleri belirsizliğini korumaktadır. Haliç Üniversitesi yetkilileri, sağlık ve güvenlik önlemlerine uygun bir şekilde eğitim-öğretime başlama planları...
eTwinning hangi ülkelerde var?
eTwinning Avrupa Birliği Üye Ülkelerini kapsar: Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Hırvatistan, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İtalya, Kıbrıs, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan...