Öğrenci topluluklarına Nasıl Başvurulur?
Üniversitemiz öğrenci topluluklarına topluluk.omu.edu.tr adresinden öğrenci numarası ve şifresi ile üye olunabilir. Sistem üzerinden üretilen üyelik başvuru formu ıslak imzalı olarak topluluk başkanlığına teslim edilir. Başvuru en geç 10 gün içinde Topluluk Yönetim Kurulu gündemine alınır.
Öğrenci Toplulukları ne yapar?
Öğrenci Toplulukları ne yapar?
Öğrenci topluluğu bir konu hakkında ilgisi olan öğrencilerin bir araya gelip kurduğu, idare ettiği bir insan topluluğudur. Yani bir konu ile ilgilenen öğrenciler bir araya gelir. Bu alanda faaliyet yürütmek için organize olurlar. Üniversite bu yapıya destek olur.
Öğrenci Toplulukları Yönergesi nedir?
Öğrenci Toplulukları Yönergesi nedir?
Kapsam MADDE 2 – Bu Yönerge, önlisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin mesleki, eğitsel, bilimsel, sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal amaçlarla kurabileceği; lisansüstü programlarına kayıtlı öğrencilerin de üye olabileceği ilgili kurullar tarafından kuruluşlarının uygunluğuna karar verilmiş kulüp ve …
SKS nin açılımı nedir?
Bazı temel görevleri bulunmaktadır. SKS Görevleri Nelerdir? SKS'nin üniversite içerisinde yapmakla yükümlü olduğu pek çok konu bulunmaktadır.
Öğrenci topluluğu kavramı nedir?
Öğrenci topluluğu kavramı nedir?
Öğrenci topluluğu veya öğrenci kulübü (Fransızca club sözcüğünden), herhangi bir üniversitede bir grup öğrencinin çeşitli hobilerle uğraşmak, belirli bir konu üzerine tartışmak veya araştırma yapmak, belli bir siyasi görüşü savunmak, öğrencilere veya insanlara yardım etmek, kişisel gelişimi sağlamak gibi amaçlarla bir …
Topluluk başkanı ne yapar?
Topluluk başkanı ne yapar?
Başkan, topluluğun her türlü karar ve yürütme işinden sorumludur. Başkanın ve yönetim kurulu üyelerinin görev süresi bir yıldır. Bu süre sona erdiğinde yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçilebilirler. Yeni oluşan yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımı yapar.
Hastanede SKS nedir?
SKS: Sağlıkta Kalite Standartları
SKS sistemi nedir?
SKS sistemi nedir?
Sağlıkta Kalite Sistemi kapsamında hizmet sürecinin ve çıktılarının ölçülmesi ve değerlendirilmesi için kullanılan bir diğer unsur sağlıkta kalite göstergeleridir. SKS göstergeleri, Bakanlığımızca belirlenen ve sağlık kuruluşlarında izlenmesi gereken, yapı, süreç ve sonuç odaklı ölçüm araçlarıdır.