Öğrenciye kim kredi verir?
Öğrenci kredisi veren bankalar arasında Ziraat Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi gibi bankalar yer alır.
Eğitim kredisi kimlere verilir?
Eğitim kredisi kimlere verilir?
Öğrenim Kredisinden Yararlanacak Öğrenciler; Lisans öğrencileri, İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okullara dikey geçiş sınavı ile kayıt yaptıran öğrencilere (intibak sınıfında öğrenim kredisi verilmez), Yüksek lisans (Master ve Doktora) öğrencileri, öğrenim kredisinden yararlanabilirler.
Ziraat Bankası 5 bin tl'ye ne kadar faiz veriyor?
Tüketici Ürün Paketi
Kredi Tutarı | 5.000 TL
Aylık Ödeme | 200,86 TL
Faiz Oranı | %1,79
Faiz Tutarı (KKDF ve BSMV dahil) | 2.230,85 TL
Diğer Masraflar | 26,25 TL
Eğitim kredisi en fazla ne kadar?
Eğitim kredisi en fazla ne kadar?
Nedir? Çocuklarınızın eğitimi için 0-50.000 TL'ye kadar 36 ay, 50.001-100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredimizdir.
Eğitim Kredisi ne kadar?
Öğrenci Kredisi Faiz Oranları – 15 Mayıs 2022
Kredi Adı | Faiz Oranı | Toplam Maliyet
ING Öğrenci Kredisi | %2,39 | 8.109 TL
Enpara.com Öğrenci Kredisi | %1,64 | 7.026 TL
TEB Öğrenci Kredisi | %1,59 | 6.983 TL
CEPTETEB Öğrenci Kredisi | %1,59 | 6.983 TL
Ziraat Ogrenciye kredi veriyor mu?
Ziraat Ogrenciye kredi veriyor mu?
Her türlü eğitim harcamanızda Ziraat yanınızda! Okul, üniversite veya kurs giderlerinizi, avantajlı faiz oranları ve 36 aya kadar vade imkânı sayesinde Ziraat Bankası Eğitim Kredisi ile karşılayabilirsiniz.
Enpara öğrenciye kredi veriyor mu?
Enpara.com kredi kartına öğrenci kimlik belgesine sahip tüm öğrenciler de başvuruda bulunabiliyor. Üstelik bu kredi kartıyla Enpara.com'un sunduğu tüm kampanya ve indirimlerden faydalanmak mümkün oluyor.
Anında kredi nasıl alınır?
Anında kredi nasıl alınır?
Müşterilerimiz, Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan ve şubelerimizden hızlı ve kolay bir şekilde Anında Kredi başvurusunda bulunabilirler. Onay alan krediniz anında hesabınıza geçer. Anında Kredi, 1.500 TL – 100.000 TL arası tutarlar için geçerlidir.