Son Konular

Öğretmen atamalarına ilişkin açıklama: Sayı verdi

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
atama2jpg-8WY3rpbA0Uis7M4ZIEezGQ.jpg

SON DAKİKA: Atama bekleyen öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamalarına kilitlenmişken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan atamalara dair açıklama geldi.
Erdoğan, "1381 engelli öğretmen atanacak. Bakanlık kısa sürede duyuru yapacak." dedi.
AYRINTILAR GELİYOR...

Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre, 1381 engelli öğretmen atanacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın kısa sürede duyuru yapması bekleniyor. Atama bekleyen öğretmenler için güzel bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Atamaların belirlenen süre içerisinde yapılması umuduyla, engelli öğretmen adayları için hayırlı olsun. Bu tür atama duyurularıyla eğitim camiasının beklentilerinin karşılanması önemli bir adım olacaktır. Umarım bu atamaların herkes için hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılına vesile olur.

Ahmed Şara yarın Türkiye'ye geliyor

Yalova'da şebeke suyuna karıştırılan madde belli oldu!

Benzer Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'muhtarlıkların kapanmasına' ilişkin açıklama Malatya'da 300 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Tören'i düzenleniyor... Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada önemli açıklamalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Son Dakika... Erdoğan'dan partimize yeni katılımlar olacak çıkışı! Tarih verdi Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Gençlik İstişare Kampı’nın kapanışında yaptığı konuşmada, yarın AKP’ye yeni katılımlar olacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Erdoğan'dan Çiftçiler Hakkında İddialı Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemde çiftçilerin ekonomik durumuyla ilgili çıkan spekülasyonlara yanıt verdi. Erdoğan, çiftçilerin iflas etme ya da borç batağına düşme gibi bir durumlarının olmadığını belirtti. Erdoğan, tarım...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Talimatı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi, Elazığ adeta baştan kuruldu 24 Ocak 2020 ve 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Elazığ'da, 36 bin 557 konut hak sahiplerine teslim edilirken 5 bin 898 konutun yapımı da sürüyor. Elazığ’da 24 Ocak 2020 ve 6 Şubat Kahramanmaraş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Siyasette Özlem Çerçioğlu muamması devam ediyor: CHP'den flaş Aydın hamlesi! AKP'den yeni bir açıklama daha... CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun AKP'ye geçeceği yönündeki iddialar gündemdeki yerini korurken, CHP'li kurmaylardan açıklama geldi. Çerçioğlu'nun AKP'ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.621
  3. Kullanıcılar

1. 31.770
  4. Son üye

Geri