Modoratör
Yeni Üye
Öğretmen öğrenciden hediye alabilir mi?
Öğretmene hediye almak doğru mu? Öğretmen öğrenci ilişkisi devam ettiği sürece öğrencinin veya velinin öğretmene hediye alması doğru değildir. Anaokulunda, ilkokulda velilerin aralarında toplanıp öğretmenlere pahalı hediyeler aldığını duyuyoruz. Öğretmenler de bu hediyeleri kabul edebiliyor.
Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere hediye vermek yasak mı?
Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere hediye vermek yasak mı?
Eğitimci, Öğretmenler Günü gibi özel gün ve haftalarda verilen, maddi değeri olmayan sembolik nitelikteki hediyeler hariç, mesleki kararını ve tarafsızlığını etkilemesi muhtemel herhangi bir hediyeyi kabul etmez.
Öğretmenler gününde hediye almak neden yasak?
"657 saylı Devlet Memurlar Kanunu'nun 29 uncu maddesinde; Devlet Memurlarının doğrudan doğruya veya aracı eliyle hediye istemeleri ve görevleri sırasında olmasa dahi menfaat sağlama amacı ile hediye kabul etmeleri ve borç para istemeleri yasaklanmıştır."
24 Kasım Öğretmenler Günü Hediye yasak mı?
24 Kasım Öğretmenler Günü Hediye yasak mı?
Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderdiği resmî yazıda, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitimcilerin, hediye almalarının yasaklandığını bildirdi.
Öğretmenler gününde ne hediye alınır?
Tercihinizi Öğretmenler Günü'nün en popüler hediyeleri arasından yapmak isterseniz isim işlemeli cüzdanlar, kristal masa isimlikleri, ofis masa üstü setleri, masa üstü saatleri, kalem ve anahtarlık setleri, bambu not defterleri gibi ürünler arasından seçiminizi yapabilirsiniz.
Kadın öğretmene ne hediye alınır?
Kadın öğretmene ne hediye alınır?
Bayan Öğretmene Alınabilecek 20 Hediye – Bayan Öğretmene Hediye
- French Press Kahve ve Çay Filtresi.
- Kişiye Özel 12 Parça Çay Bardağı
- Fotoğraf Baskılı Akrilik Çerçeve.
- Öğretmenler Günü Hediyesi Mesajlı Masif Çerçeve.
- Okul Öncesi Öğretmenine Hediye Kanvas Defter.
- Bayana Hediye İsim Yazılı Defter Kalem Makyaj Aynası Seti.
Öğretmenler günü için ne hediye alınır?
Karne hediyesi ne alınır 4 sınıf?
Karne hediyesi ne alınır 4 sınıf?
İLKÖĞRETİM 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE UYGUN KARNE HEDİYESİ TAVSİYELERİ
- Karne hediyesi bisiklet, scooter, paten gibi araçlar oldukça ilgilerini çekecektir (Kız, erkek ortak ilgi alanı)
- Sanal gerçeklik gözlüğü de bu aralar hem yetişkinlerin hem de çocukların ilgisini çekiyor (Kız, erkek ortak ilgi alanı)
Öğretmenler Günü yasaklandı mı?
Her öğretmenin maaşı aynı mı?
Her öğretmenin maaşı aynı mı?
Öğretmen maaşlarında branş bazında farklılıklar yoktur. Liselerde görev yapan bi öğretmenimizle ilköğretim öğretmenleri aynı maaşı almaktadır. Bir sınıf öğretmeni de ingilizce öğretmeni de aynı maaşı alır. Yalnızca KPDS'ye girip gerekli puanı alan öğretmenlerimiz ayrıca "dil tazminatı" alırlar.