Son Konular

Öğretmenin Yeşeren Umudu

Credits
1.241.210
Öğretmenin Yeşeren Umudu

Gönlümde açan bir çiçek gibisin,
Köklerini sevgiyle sarmışsın.
Her gün bıkmadan, usanmadan,
Öğrencilerine bilgi sunmuşsun.

Bahçende yetişen umut dolu fidanlar,
Hayat bulur senin emeklerinle.
Bilgiyle sulanır, sevgiyle büyür,
Kolları gökyüzüne uzanır birer birer.

Her mevsim ayrı bir hikaye anlatır,
Her yaprak dökülüşü umut taşır.
Bazen bir gülüşte, bazen bir sözde,
Gizli bir bahar gibi kalplerde yaşar.

Seninle öğrendik yaşamayı,
Küçük ellerimizle dünyayı değişmeyi.
Öğretmenim, senin yüreğinde yeşerir,
Geleceğe umutla açılan her kapı.

Kalbimdeki Öğretmen, Zamanın Ötesinde

Sessiz Dalların Fısıltısı

Benzer Konular

Küçük Avuçlarda Filizlenen Hayaller Gözlerinde birer yıldız, umutla dolu, Küçük elleriyle kalemi tutuşu saf ve dolu. Her harf, her kelime bir umudu fısıldar, O minik yüreklerde büyük düşler doğar. Eğitim koridorlarında açan çiçekler, Her sayfa, birer bahar esintisi değer. Öğretmenin sesiyle...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Bir köy var uzakta, uzakların en tenha köşesinde, Yalnız bir öğretmen bekler, her gün o okulun eşiğinde. Küçük adımların izini süren gözleri dört bir yanda, Sevgiyle yoğrulmuş yüreği, umutla dolu her anda. Sabahın ilk ışıkları vurur camların buğusuna, Kalemin ucunda yeşerir, çocukların düşleri...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
I. Dörtlük Sınıfın yıldızı, kalbinin ışığı, Sevgiyle dolu, gülüşleri ışıltı, Her sabah umutla açar kapıyı, İyi kalpli öğretmen, sınıfın meleği. II. Dörtlük Kaleme döktüğümüz her kelime, Senin sevginle büyür, yeşerir içimizde, Her harfte senin emeğin saklı, Bilgiyle donatır, yüreğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
S
Öğretmen Şiirleri Kısa Öğretmen Şiirleri Öğretmenim okumayı yazmayı hızlı düzgün saymayı her an dürüst olamyı sen öğrettin ÖĞRETMENİM küçükleri sevmeyi büyükleri saymayı sen öğrettin ÖĞRETMENİM. Köy Öğretmeni Ben bir köy öğretmeniyim, Alnımda ışık, Gözlerimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
SoruCevap
S
S
Öğretmen Şiirleri Kısa Öğretmen Şiirleri Öğretmenim okumayı yazmayı hızlı düzgün saymayı her an dürüst olamyı sen öğrettin ÖĞRETMENİM küçükleri sevmeyi büyükleri saymayı sen öğrettin ÖĞRETMENİM. Köy Öğretmeni Ben bir köy öğretmeniyim, Alnımda ışık, Gözlerimde nur… Alıp götürmeyin beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.772
  2. Mesajlar

1. 1.680.045
  3. Kullanıcılar

1. 31.874