Modoratör
Efsanevi Üye
Öğretmenle çekilen fotoğrafın altına ne yazılır?
# Bilim, erdem ve adaleti öğreterek çocuklarımızı hayata hazırlayan canım öğretmenim sizi çok seviyoruz. # Öğretmenim biz sizi çok seviyoruz, ömrümüz boyunca sizi ve çocuğum için yaptıklarınızı unutmayacağız. Hakkınızı helal edin öğretmenim. # Benim öğretmenim iyi kalpli güler yüzlü kocaman yürekli sevgi doludur.
MEB teşekkür kaydı nasıl yapılır?
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle çocuğunuzun öğretmenine teşekkür etmek veya memnuniyetinizi dile getirmek için MEB iletişim merkezini 444 0 632 arayıp teşekkür kaydı oluşturabilirsiniz.
Öğretmenler günü için ne yazabilirim?
Öğretmenler günü için ne yazabilirim?
Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim.
MEB teşekkür belgesi ne işe yarar?
MEB teşekkür belgesi ne işe yarar?
Aynı yönergenin "Tanımlar" başlıklı 4. maddesi (f) fıkrasına göre; "f) Ödül: Üstün Başarı Belgesi verilenlere en yüksek Devlet memuru aylığının (ek gösterge dahil) %200'üne kadar yapılabilecek ödemeyi, ifade eder." hükümlerine göre üstün başarı Belgesi alanlara maddi bir kazanım sağlar.
Öğretmenler Günü'ne özel kısa sözler?
ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI, ÖĞRETMENE GÜZEL SÖZLER VE RESİMLİ MESAJLAR
- Anne baba kadar kutsaldır öğretmen.
- Bir öğretmen ebediyete hükmeden insandır.
- Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.
- Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar ellerinden öperim.
Öğretmenler Günü mesajı nasıl yazılır?
Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar ellerinden öperim. Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun. Başöğretmen Atatürk'ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
Öğretmenler gününde nasıl yazılır?
Öğretmenler gününde nasıl yazılır?
Bu kelime genellikle Öğretmenler günü şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Öğretmenler Günü şeklinde olmalıdır.
Milli Eğitim Bakanlığı nasıl mesaj gönderilir?
Milli Eğitim Bakanlığı nasıl mesaj gönderilir?
Milli Eğitim Bakanlığı e-posta adresi; kurumsal kullanıcıları için @meb.gov.tr iken; okul kullanıcıları için @meb .k12.tr şeklindedir.