Ogretmenlerin tatili kac gun?

Ummanda oturma izni nasil alinir?

Gorevsizlik karari bir ara karar midir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-145

Öğretmenlerin tatili kaç gün?​

Öğretmenlere 29 Nisn Cuma günü son ders zili çıkışıyla birlikte tatil başlamış olacak. Normal şartlarda bayram tatili 3.5 gündür. Bayram 2 Mayıs'ta başlıyor ve 5 Mayıs'ta sona eriyor. Eğer bayram tatili uzatılmazsa ve 9 güne çıkartılmazsa öğretmenler 5 Mayıs Perşembe günü okullarında olacak.

Okullar tatil öğretmenler ne yapacak?​

Öğrenciler, 11-15 Nisan'daki ikinci ara tatil öncesi son derslerine bugün girdi. 2021-2022 eğitim öğretim döneminin ikinci ara tatilinde öğretmenlere yönelik mesleki gelişim eğitimi, Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecek.
Öğretmen yarıyıl tatilinde ek ders alır mı?
Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) gelecek eğitim öğretim döneminde kasım ve nisan aylarında uygulanacak ara tatiller, öğretmenler için mesleki çalışma dönemi kabul edileceğinden ek ders ücretlerinde herhangi bir kesinti yapılmayacak.
Hangi tatillerde ek ders kesilir?
Bayramlarda yapılan tatil süresince, resmi tatillerde ve dini bayramlarda ek ders ödemesi yapılmaz. Ek derslerin ödemesi hafta bütünlüğüne göre yapılır. Eğer ilgili haftada maaş karşılığı dolmuyorsa ek ders ödenmez. İdari izinde, milli bayramda, resmi tatilde, dini bayramda ders yapılmaz.

Öğretmenler ara tatilde izinli mi?​

Milli Eğitim Bakanı Özer'den öğretmenler için 'ara tatil' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15-19 Kasım tarihleri arasındaki ara tatilde öğretmenlerin okullara gitmeyip idari izinli sayılacaklarını belirterek "Öğretmenlerimize mesleki gelişim eğitimini uzaktan eğitim şeklinde vereceğiz" dedi.

Öğretmenler için tatil ne zaman?​

İlk ara tatil (Sonbahar ara tatili) 15 Kasım 2021 pazartesi günü başlayacak, 19 Kasım 2021 cuma günü sona erecek. Birinci dönem 21 Ocak 2022 tarihinde sona erecek. Sömestre tatili hafta sonlarıyla birlikte 16 gün olacak ve ikinci dönem 7 Şubat 2022 tarihinde başlayacak.

1. Konular

1. 1.260.893
  2. Mesajlar

1. 1.658.225
  3. Kullanıcılar

1. 31.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt