Son Konular

Öksürük, astım, bronşit ve nefes darlığına iyi geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
En doğru tüketilme biçimi rafadan yenmesi...

Bıldırcın yumurtası protein deposu
Diğer yumurtalardan daha fazla, proteinlerin yapı taşı olan aminoasit içeren bıldırcın yumurtası, özellikle çocukların bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
Çocukların bedensel ve zihinsel gelişimine yardımcı olan protein deposu bıldırcın yumurtasının, grip ve bronşit gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarına iyi geldiği belirtiliyor. Bıldırcın yumurtasının en doğru tüketilme biçiminin ise rafadan yenmesi.
BILDIRCIN YUMURTASININ FAYDALARI
Öksürük, astım, bronşit, nefes darlığı, mide, karaciğer ve göğüs hastalıkları tedavisinde.
Çocukların gelişiminde ve iştahlarının arttırılmasında.
Hastaların, ameliyat sonrası çabuk şifa bulmasında.
Kansızlık ve anemi tedavisinde.
İnsan bedenini gençleştirici, kuvvetlendirici özelliği yanında yüksek derecede afrodizyak özelliği içerir.
Yüksek enerji ve protein içerir.
Vitamin ve minarel değeri çok yüksektir.

S

Çocuklarda Epilepsi ( Sara ) Hakkında

S

Kalp dostu besinler...

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Bıldırcın Yumurtasının Faydaları Nelerdir? Bıldırcın yumurtasının faydaları Bıldırcın yumurtası protein deposu Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Bahtiyarca, hayvansal proteinlerin, verdikleri yüksek enerjinin yanı sıra çocuklardaki bedensel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
SoruCevap
S
Bronşit için bıldırcın yumurtası nasıl kullanılır? Bir adet bıldırcın yumurtasını bir bardağın içine kırdık. Bir kaşık balla karıştırıp çalkaladık, Bir bardak süte ekledik. 15 gün süreyle sabahları aç karnına bu kürü yaptı. Bıldırcın yumurtası astım bronşite iyi gelir mi? Bıldırcın yumurtası...
Cevaplar
1
Görüntüleme
22
Yumurta astıma iyi gelir mi? BILDIRCIN YUMURTASININ FAYDALARI Bağışıklık sistemini destekler. Astıma ve öksürüğe iyi gelir, solunum yolunu temizler. Alerjik reaksiyonları olan kişilere iyi gelir. Alerjik astım öldürücü mü? Alerjik astım öldürücü mü? Astımın ilaçlarla kontrol altına alındığında...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
S
  • Soru Soru
Bıldırcın Yumurtasında Diğer yumurtalardan daha fazla, proteinlerin yapı taşı varAminoasit iceren bıldırcın yumurtası, ozellikle cocukların bağışıklık sistemini guclendiriyor Cocukların bedensel ve zihinsel gelişimine yardımcı olan protein deposu bıldırcın yumurtasının, grip ve bronşit gibi ust...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Bıldırcın yumurtası astım için nasıl kullanılır? Bıldırcın yumurtası, astım semptomlarını hafifletmek için doğal bir çözüm olarak kullanılabilir. Bıldırcın yumurtası astım rahatsızlığını azaltmada etkili olabilir. Bıldırcın yumurtası astım için tüketildiğinde, solunum yollarını rahatlatır ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
theking
T
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.757
  3. Kullanıcılar

1. 31.779