- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
Okul için kırtasiye malzemeleri nelerdir?
1. Okula Dönüş İçin Kırtasiye Alışverişi Listesi
Okul ihtiyaçları nelerdir?
İşte ilkokula başlamadan önce alınması gereken okul ihtiyaç listesi…
Ortaokul kırtasiye malzemeleri nelerdir?
Ortaokul Alışveriş Listesi Nelerdir?
5 sınıf için neler gerekli?
Çıtçıtlı dosya.
Kırtasiye ücreti ne kadar?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından illere gönderilen resmi yazıda: "657 sayılı Kanunun ek 32'nci maddesinde öngörülen öğretim yılına hazırlık ödeneği; 2022 yılında 1.325 TL olarak ödenir" belirtilmiştir. 2022 yılı kırtasiye yardımı ücreti 1.250 TL'dir.
1 sinif icin ne gerekli?
KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
5 sınıf kırtasiye malzemeleri nelerdir?
5 sınıf okul çantasında neler olmalı?
5. Sınıf okul ihtiyaç listesi
2021 kırtasiye parası ne kadar?
Öğretmenlerin öğretim yılına hazırlık ödeneğine her yıl için %2,5 zam yapılıyor. Bu kapsamda, 2021 yılında öğretim yılına hazırlık ödeneği de yüzde 2,5 oranında artırılarak 1.210 TL'den 1.250 TL'ye çıkarıldı. 2021-2022 eğitim yılında öğretmenlere kırtasiye ücreti olarak 1.250 TL ödenecek.
2021 kırtasiye yardımı ne kadar?
2022 yılının kırtasiye yardım ücreti geçen yıl yapılan ödemeden yüksek miktarda olmaktadır. 2019-2020 eğitim öğretim yılının başında kırtasiye yardımı 1.210 TL olacak şekilde verilmişti. 2021-2022 eğitim öğretim yılı için ise 1.250 TL olarak ödeme yapılacaktır.
Okul kayıt parası ne kadar?
Kayıt işlemleri sırasında da herhangi bir ücret talep edilmesi yasal değil. Milli eğitim Bakanlığı'nın konuyla ilgili açıklamasında; "TC kimlik numarası ve adresi tanımlı tüm çocukların birinci sınıfa kayıtları Bakanlığımız tarafından merkezi sistemle (otomatik olarak) yapılmıştır.
1 sınıf öğrenci kaydı nasıl yapılır?
İLKOKUL 1. SINIF KAYIT NASIL YAPILIR? İlkokul 1.sınıf kayıtları e-okul üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilir. 1.sınıf kaydı yapılacak öğrenci bilgileri MERNİS sistemi üzerinden e-okul sistemine iletilir. Öğrencilerin sistem üzerinden adreslerine en yakın okullara kayıtları sistem üzerinden otomatik olarak yapılır.