Okul toplantısı kaç gün önce duyurulur?
Toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya bilişim araçlarıyla da duyurulur. (4) Öğretmenler kurulu, ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda toplanır.
Iyi bir veli toplantısı nasıl yapılır?
Iyi bir veli toplantısı nasıl yapılır?
1- Velilerle görüşme yapılırken, veli ile ilgili her türlü ön yargıdan uzak olunmalı, subjektif değerlendirmelere girilmemelidir. Sadece eğitim öğretim düşünülerek tavır alınması ve kararlı bir görünüm sergilenmesi iletişimin olumlu ve sağlıklı yürütülmesi açısından önemlidir.
2 dönem öğretmenler kurulu toplantısı ne zaman yapılır?
2 dönem öğretmenler kurulu toplantısı ne zaman yapılır?
2.Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı 06.02.2020 Tarihinde Yapılacaktır. 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 06.02.2020 Perşembe günü saat : 15:30′ da okulumuz 8/A sınıfında yapılacaktır.
Zümre toplantılarında ne konuşulur?
Zümre öğretmenler kurulu toplantılarında, programların ve derslerin birbiri- ne paralel olarak yürütülmesi, ders araçları, laboratuar, spor salonu, kütüphane ve işliklerden plânlı bir şekilde yararlanılması, öğrenci ödevleri ve derslerin değerlendi- rilmesi, derslerde izlenecek yöntem ve teknikler ile benzeri konularda …
2021 2022 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?
2021 2022 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?
2021-2022 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISI. 2021 -2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler kurulu toplantısı 31 Ağustos salı günü saat 10:00'da yapılacaktır.
2021 2022 2 dönem öğretmenler Kurulu ne zaman?
2021 2022 2 dönem öğretmenler Kurulu ne zaman?
a) 2. Dönemin sona ermesi (9. sınıflar hariç) 08 Nisan 2022. b) Öğretmenler Kurulu Toplantısı 06 Haziran 2022. 10 Haziran 2022.
Zümre Başkanları toplantısında ne yapılır?
özel eğitim kurumlarında yöneticilerin ve öğretmenlerin yılın belirli zamanlarında toplanarak öğrencilerle ilgili kararlar aldığı, öğretim teknikleri üzerine tartıştığı,plan ve programlarını gözden geçirdiği toplantı çeşidi.