<
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Meslek
- Webmaster
Okulda öğretmenler kavga ederse ne olur?
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 125/D-(l) maddesinde, "Amirine, maiyetindekilere, iş arkadaşları veya iş sahiplerine hakarette bulunmak veya bunları tehdit etmek" fiili, kademe ilerlemesinin durdurulması cezasını gerektiren fiil ve haller arasında sayılmıştır.
Öğretmenin boş günü olur mu?
Öğretmenin boş gününe nöbet görevi verilmesi için Öğretmenin haftalık ders programında boş gün bırakılarak bu boş gününe nöbet görevi verilmesi uygulaması öğretmenin diğer günlerdeki ders yükünü artıracak ve bu işlem eğitim kalitesini zayıflatacak, öğretmenlerin verimini düşürecek ve olumsuz sonuçlara yol açacaktır.
Okul dışı kavga Okulu ilgilendirir mi?
Okul dışında eylem yapan liseliye disiplin cezası olmaz.
Nöbetçi öğretmen boş derse girmek zorunda mi?
Nöbetçi öğretmen boş derse girmek zorunda mi?
Günlük çalışma saatleri ve iş akışı eğitim-öğretim kurumunun özellik ve ihtiyaçlarına göre okul müdürlüğünce düzenlenir. Diğer taraftan rehberlik ödetmeni ders vaatlerinde Rehberlik Hizmetleri Yönetmeliğinde yer alan görev ve sorumluluklarını yerine getirdiğinden dolayı boş derse girme görevi verilmez.
Öğretmene Boş gününde nöbet verilir mi?
Öğretmene Boş gününde nöbet verilir mi?
çünkü yönetmeliğe göre nöbet görevi öğretmene dersinin en az olduğu günde verilir. boş gününde verilemez.
Nöbetçi öğrenci derse girer mi?
Nöbetçi öğrenci sadece sınavı varsa ve idareden izin almak kaydıyla derse girebilir.
Okulda nöbetçi öğretmenin görevleri nelerdir?
NÖBETÇİ ÖĞRETMENİN GÖREVLERİ:
- Derse başlamadan 15 dk. önce okula gelmek, ders bitiminden 15 dk. sonra okuldan ayrılmak.
- Günlük zaman çizelgesini uygulamak.
- Öğretmenlerin derslere zamanında girip girmediklerini izlemek ve öğretmeni gelmeyen sınıfları okul yönetimine bildirmek.
Boş güne nöbet verilir mi?
Öğretmene hangi gün nöbet verilir?
Öğretmene hangi gün nöbet verilir?
a) Öğretmenlere, dersinin en az bulunduğu gün veya günlerde nöbet görevi verilir. b) Birden fazla okulda ders görevi bulunan öğretmenlere kadrosunun bulunduğu okulda, kadrosunun bulunduğu okulda dersi yoksa en çok ders okuttuğu okulda nöbet görevi verilir.
Öğrenci hangi durumlarda disipline gider?
Öğrenci hangi durumlarda disipline gider?
a) Kınama, b) Okuldan kısa süreli uzaklaştırma, c) Okul değiştirme, ç) Örgün eğitim dışına çıkarma cezalarından biri verilir.