Okullar denetlenecek mi?
Okullar, raporda eğitim göstergelerindeki hedeflerini açık bir şekilde ortaya koyacak ve hedeflere ulaşmak için gerekli çalışmaları yapacak. Öz değerlendirme raporlarına göre her bir okulu en geç 3 yılda bir denetlenecek ve rehberlik desteği sağlanacak.Okulların kapanması söz konusu mu?
Okulların kapanması söz konusu mu?Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci süreci yakından takip ediyoruz” dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valiliği’nde yüz yüze eğitim açıklaması yaptı.
Okullar ne zaman denetlenecek?
Okullarda Müfettiş Denetimi Kalktı mı?
Okullarda Müfettiş Denetimi Kalktı mı?2014 yılında Maarif Müfettişliği ve Maarif Müfettiş Yardımcılığı unvanı mevzuatımıza girmişti. Milli Eğitim Bakanlığı 7 yıl sonra bu unvanı iptal edip müfettiş unvanına geri döndü 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yapılan değişiklikler 3 Aralık 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı.
2022 15 tatilden sonra okullar kapanacak mı?
Yarıyıl tatili ise 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak. Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022’de yapacak. İkinci dönem 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek.Milli Egitim Bakanligi okullar kapanacak mı?
Milli Egitim Bakanligi okullar kapanacak mı?Omicron varyantıyla birlikte corona virüs vakalarında yaşanan artışa ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şu anda okulların kapatılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Süreci yakından takip ettiklerini belirten Özer, ”Okullarımızda şu an alarm verebileceğimiz bir durum yok” dedi.
2021 okullar kapandı mı?
2021-2022 EĞİTİM -ÖĞRETİM DÖNEMİ TAKVİMİ Buna göre, yarıyıl tatili 24 Ocak-4 Şubat, 2’nci dönem ara tatili ise 11-15 Nisan tarihleri arasında olacak. Karneler de 17 Haziran 2022’de dağıtılacak. Okullar ne zaman kapanacak sorusu için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den açıklama geldi.Türkiyede kaç sınıf kapandı?
Türkiyede kaç sınıf kapandı?Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise bugün Akşam gazetesinde yayımlanan röportajında, Türkiye’de 57 bin 108’i devlet okulu olmak üzere toplam 71 bin 320 tane okul ve 850 bin sınıf olduğunu, Cuma itibarıyla Covid-19’dan dolayı toplamda 2 bin 225 sınıfın kapandığını söyledi.