Okullar haftada kaç gün olacak?
Milli Eğitim Bakanlığınca, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü Kovid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatılacak. 1-3 Eylül'de okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için okullarda uyum haftası düzenleniyor.
6 Eylül okullara kaç gün gidilecek?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "6 Eylül 2021 tarihi itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz. Hedefimiz, sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece salgın öncesinde olduğu gibi okullarımızda tam zamanlı yüz yüze eğitimi devam ettirmek" dedi.
Okullar 2 gün mü 5 gün mü?
Milli Eğitim Bakanlığı'nın son açıklamalarına göre, tüm sınıflar haftada 5 gün tam zamanlı olarak okulda eğitim görecek. Ders saatleri azaltılmadan, ders başlama ve bitiş saatleri ile teneffüs saatleri salgın önlemlerine göre düzenlenerek eğitim sürdürülecek.
6 Eylül haftada kaç gün okula gidecek?
6 Eylül haftada kaç gün okula gidecek?
Milli Eğitim Bakanı Özer, 6 Eylül'de tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlanacağını belirterek, "Hedefimiz, sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece okullarımızda tam zamanlı yüz yüze eğitimi devam ettirmek." ifadesini kullandı.
Sınıflarda kaç kişi olacak 6 Eylül?
Sınıflarda kaç kişi olacak 6 Eylül?
Pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitim 6 Eylül'de başlayacak. Vaka artışlarının yüksek olduğu bir dönemde 40 kişilik sınıflarda eğitim verileceğine dikkat çeken Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, uyarılarda bulundu. Sönmez, "İki yıl önce nasılsa aynı şekilde eğitim ve öğretimi başlatıyorlar" dedi.
Sabahçı öğlenci olacak mı?
1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerimize yönelik uyum eğitimleri yapılacaktır. Bu da daha önce olduğu gibi kontenjanları ve imkanları olan okullarda öğrenciler tam gün okula gidecekler; imkanları olmayan okullarda ise öğrenciler zorunlu bir şekilde sabahçı öğlenci şeklinde gidecek.
Yuz yüze eğitim kaç gün olacak?
Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz; inşallah, 6 Eylül 2021 tarihi itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz.
6 Eylül'de okullar hangi sınıflara açılacak?
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül'de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. Buna göre 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi yapılacak.