Oppo A73 Ekran Kaydı Nasıl Alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Oppo A73 Ekran Kaydı Nasıl Alınır? Oppo A73 telefonunuzda ekran kaydı almak için basit birkaç adım izleyebilirsiniz. İlk olarak, telefonunuzun ana ekranından Ayarlar'a gidin. Ardından, Ekran Kaydı seçeneğini bulun ve açın. Ekran kaydı yapmak istediğiniz uygulamayı veya oyunu açın. Kaydetmek istediğiniz ekranı seçin ve kayıt düğmesine dokunun. Kaydı durdurmak için aynı düğmeye tekrar dokunun. Kaydedilen ekran kaydınızı galerinize kaydedebilir ve istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Oppo A73 ekran kaydı özelliğiyle, oyunlarınızı veya videolarınızı kolayca kaydedebilirsiniz.
İçindekiler

1. Oppo A73 Ekran Kaydı Nasıl Alınır?

Oppo A73 modelinde ekran kaydı almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, cihazınızın ana ekranından "Ayarlar" uygulamasını açın.
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Ekran Kaydı" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: Ekran kaydı ayarlarını yapılandırmak için "Kayıt Ayarları"na dokunun.
4. Adım: Kayıt Ayarları sayfasında, kayıt yaparken görüntülenecek olan ekranın boyutunu seçebilirsiniz. Ayrıca, ses kaydını etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
5. Adım: Ayarları tamamladıktan sonra, kaydı başlatmak için "Kaydı Başlat" düğmesine dokunun.
6. Adım: Ekran kaydını durdurmak istediğinizde, bildirim panelini aşağı çekin ve "Ekran Kaydını Durdur" seçeneğine dokunun.
Not: Ekran kaydı dosyaları, "Galeri" uygulamasında "Ekran Kaydı" klasöründe bulunabilir.

2. Oppo A73'de Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Oppo A73 modelinde ekran görüntüsü almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İstediğiniz ekranın görüntüsünü almak için, güç düğmesi ile ses kısma düğmesine aynı anda basılı tutun.
2. Adım: Birkaç saniye bekledikten sonra, cihazınızın ekranında bir flaş ve kamera sesi duyacaksınız. Bu, ekran görüntüsünün başarıyla alındığını gösterir.
Not: Ekran görüntüsü, "Galeri" uygulamasında "Ekran Görüntüleri" klasöründe bulunabilir.

3. Oppo A73'de Uygulama Nasıl Kapatılır?

Oppo A73 modelinde bir uygulamayı kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Cihazınızdaki "Son Uygulamalar" düğmesine basılı tutun veya ekranın altından yukarı kaydırarak son uygulamaları görüntüleyin.
2. Adım: Kapatmak istediğiniz uygulamanın ekranında, uygulamanın üzerine kaydırarak onu kapatın.
Not: Bazı uygulamalar, arka planda çalışmaya devam edebilir. Tamamen kapatmak için "Ayarlar" uygulamasından ilgili uygulamanın ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

4. Oppo A73'de Wi-Fi Nasıl Açılır?

Oppo A73 modelinde Wi-Fi'ı açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ana ekrandan "Ayarlar" uygulamasını açın.
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Bağlantılar" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: "Wi-Fi" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Wi-Fi açma/kapama düğmesini sağa kaydırarak Wi-Fi'ı açın.
Not: Açık olan Wi-Fi ağlarını görüntülemek ve bağlanmak için Wi-Fi ayarlarından ilgili ağı seçebilirsiniz.

5. Oppo A73'de Ekran Parlaklığı Nasıl Ayarlanır?

Oppo A73 modelinde ekran parlaklığını ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Ekran" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: "Parlaklık" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Parlaklık seviyesini artırmak veya azaltmak için sağa veya sola kaydırın.
Not: Ayrıca, "Otomatik Parlaklık" seçeneğini etkinleştirerek cihazın çevresel ışık koşullarına göre parlaklığı otomatik olarak ayarlamasını sağlayabilirsiniz.

6. Oppo A73'de Pil Yüzdesi Nasıl Görüntülenir?

Oppo A73 modelinde pil yüzdesini görüntülemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ekranın üstünden aşağı kaydırarak bildirim panelini açın.
2. Adım: Bildirim panelindeki "Ayarlar" simgesine dokunun.
3. Adım: Ayarlar menüsünde "Batteri" veya "Pil" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: "Pil Yüzdesi" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
5. Adım: "Pil Yüzdesi Göster" seçeneğini etkinleştirerek pil yüzdesini ekranın üstünde görüntüleyebilirsiniz.

7. Oppo A73'de Zil Sesi Nasıl Değiştirilir?

Oppo A73 modelinde zil sesini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Ses" veya "Ses ve Titreşim" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: "Zil Sesi" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Zil sesi listesinden istediğiniz bir zil sesini seçin veya "Dosya Yöneticisi" uygulamasını kullanarak kendi zil sesinizi ekleyin.
Not: Ayrıca, "Zil Sesi Ayarları" sayfasında zil sesinin ses seviyesini ayarlayabilir ve titreşim özelliğini etkinleştirebilirsiniz.

8. Oppo A73'de Hesap Ekleme Nasıl Yapılır?

Oppo A73 modelinde bir hesap eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Hesaplar" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: "Hesap Ekle" veya "+" simgesine dokunun.
4. Adım: Hesap türünü seçin (örneğin, Google, E-posta, Sosyal Medya).
5. Adım: Gerekli bilgileri girin ve hesabı ekleyin.
Not: Eklenen hesaplar, ilgili uygulamalar ve ayarlar arasında senkronizasyon sağlar.

9. Oppo A73'de Ekran Kilidi Nasıl Değiştirilir?

Oppo A73 modelinde ekran kilidini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Güvenlik" veya "Ekran Kilidi ve Parolalar" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: "Ekran Kilidi" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Şu anda kullanılan ekran kilidi türünü seçin (örneğin, Şifre, Desen, Parmak İzi).
5. Adım: Yeni bir ekran kilidi oluşturmak veya mevcut ekran kilidini değiştirmek için talimatları izleyin.

10. Oppo A73'de Uygulama İndirme Nasıl Yapılır?

Oppo A73 modelinde uygulama indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: "Play Store" uygulamasını açın.
2. Adım: Arama çubuğuna indirmek istediğiniz uygulamanın adını girin.
3. Adım: Arama sonuçlarından doğru uygulamayı seçin ve üzerine dokunun.
4. Adım: Uygulama sayfasında "İndir" düğmesine dokunun.
5. Adım: İndirme tamamlandığında, uygulamayı açmak için "Aç" düğmesine dokunun.
Not: Uygulama indirme işlemi için cihazınızın internete bağlı olması gerekmektedir.

11. Oppo A73'de Bluetooth Nasıl Açılır?

Oppo A73 modelinde Bluetooth'u açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Bağlantılar" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: "Bluetooth" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Bluetooth açma/kapama düğmesini sağa kaydırarak Bluetooth'u açın.
Not: Açık olan Bluetooth cihazlarını görmek ve bağlanmak için Bluetooth ayarlarından ilgili cihazı seçebilirsiniz.

12. Oppo A73'de Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Oppo A73 modelinde bir hesabı silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Hesaplar" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: Silmek istediğiniz hesabın üzerine dokunun.
4. Adım: Hesap ayarlarını görüntülemek veya düzenlemek için ilgili seçeneği seçin.
5. Adım: Hesabı silmek için "Hesabı Sil" veya "Hesabı Kaldır" seçeneğine dokunun.
Not: Hesabı silmek, hesapla ilişkili verilerin cihazdan kalıcı olarak silinmesine neden olabilir.

13. Oppo A73'de Arama Yapma Nasıl Yapılır?

Oppo A73 modelinde bir telefon görüşmesi yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ana ekrandan "Telefon" uygulamasını açın.
2. Adım: Arama yapmak istediğiniz kişinin adını veya telefon numarasını girin.
3. Adım: Arama sonuçlarından doğru kişiyi seçin.
4. Adım: Kişinin detay sayfasında, "Ara" düğmesine dokunun.
Not: Arama yapmak için cihazınızın bir SIM kartla etkin bir şekilde çalışması gerekmektedir.

14. Oppo A73'de Ses Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Oppo A73 modelinde ses ayarlarını değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Ses" veya "Ses ve Titreşim" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: İlgili ses ayarlarını değiştirmek için ilgili seçeneği seçin (örneğin, Zil Sesi, Medya Sesi, Bildirim Sesi).
4. Adım: Ses seviyesini artırmak veya azaltmak için sağa veya sola kaydırın.
Not: Ayrıca, "Sessiz Modu" veya "Titreşim Modu" gibi diğer ses ayarlarını da buradan değiştirebilirsiniz.

15. Oppo A73'de Kablosuz Şarj Nasıl Kullanılır?

Oppo A73 modelinde kablosuz şarj özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları izley

Oppo A73'de ekran kaydı almak için Ayarlar > Ekran Kaydet yolunu izleyin.
Ekran kaydı yapmak için A73'te Ekran Kaydet uygulamasını kullanabilirsiniz.
Oppo A73'de ekran kaydı almak için kaydetmek istediğiniz ekranın üzerine kaydırın.
Ekran kaydı sırasında A73'te sesi kapatmak için ses düğmesini kullanabilirsiniz.
Oppo A73'de ekran kaydı yaparken çizim yapmak için kalem simgesine dokunun.

Oppo A73'de ekran kaydı almak için kaydetmek istediğiniz ekranın üzerine kaydırın.
Ekran kaydı sırasında A73'te sesi kapatmak için ses düğmesini kullanabilirsiniz.

T

Telegramın Whatsapptan Farkı Nedir?

T

Orjinal Lohusa Şerbeti Nasıl Yapılır?

1. Konular

1. 1.263.182
  2. Mesajlar

1. 1.659.788
  3. Kullanıcılar

1. 31.277
  4. Son üye

Geri