Son Konular

ÖSYM Başkanı'ndan kritik uyarı: Bugün son

Credits
1.238.246
ÖSYM Başkanı'ndan kritik uyarı: Bugün son

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2025-YKS tercih işlemlerinin bugün saat 23.59'da sona ereceğini belirterek adaylara son uyarısını yaptı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) tercih sürecinde son aşamaya gelindiğini duyurdu. Buna göre adaylar, tercihlerini bugün saat 23.59'a kadar tamamlayacak.

Ersoy, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ersoy, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli kardeşlerim, 2025-YKS sonuçlarına göre yükseköğretim programlarına yerleştirme işlemleri bugün saat 23.59 itibarıyla sona erecek. Tercih işlemlerinizi tamamlamanızı hatırlatır, sonuçların sizler, aileleriniz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim."

Yetkililer, tercih süresinin uzatılmayacağının altını çizerek, adayların işlemlerini son ana bırakmamaları gerektiğini vurguluyor. Ayrıca tercih ekranındaki bilgilerin dikkatlice kontrol edilmesi yönünde de uyarıda bulunuyor.

kapak_osym-baskanindan-kritik-uyari-bugun-son-475003.jpg

Benzer Konular

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız harika bir sınav hazırladık. Bu sınav, Türkiye'nin geleceği için önemli bir adım olacak ve umarım tüm adaylarımız için başarılı geçecektir." şeklinde konuştu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından organize edilen 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ait soru kitapçıkları ve sınav evrakı, yüksek güvenlik önlemleriyle 81 il ve KKTC'deki 250 sınav merkezine sevkiyatına başlandı. Bu sevkiyat işlemi, sabah saatlerinde ÖSYM'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Siirt ilinde bazı adaylar, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) son dakikada yetişmek zorunda kaldı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YKS'nin açılış sınavı olan TYT, bugün saat 10.15'te başladı. Ancak saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Üniversite sınavına hazırlanan milyonlarca öğrenci arasında en çok merak edilen konulardan biri, "YKS'de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu?" sorusu. 2025 YKS'ye girecek adaylar, net hesaplamalarını doğru yapabilmek için bu sistemin detaylarını merak ediyor. Peki, YKS gerçekten 4 yanlışın 1 doğruyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Sivas'ta yaşanan depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den endişe verici bir uyarı geldi. Görür, Kayseri'den Mersin'e kadar uzanan fay hattını işaret ederek, "Bu bölgede yüksek şiddetli bir deprem meydana gelebilir" dedi. Son verilere göre, depremin merkez üssü Sivas'ın Ulaş ilçesindeydi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.595
  2. Mesajlar

1. 1.679.666
  3. Kullanıcılar

1. 31.841
  4. Son üye

Geri