Son Konular

Oto lastik dukkani acmak karli mi?

500 hatasi nasil cozulur?

Kazim Koyuncu nasil kanser oldu?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-215

Oto lastik dükkanı açmak karlı mı?

Tüm bu hizmetleri profesyonel bir seviyede vermek sizlere aylık olarak ortalama 6 ya da 7 bin TL civarında bir kazanç sağlayacaktır. Bu da günümüz iş sektörleri arasında oldukça kazançlı bir durum ortaya çıkarır.
Lastikçi malzemeleri nelerdir?
Lastik Tamir Malzemeleri
Lastikçi belgesi nasıl alınır?
Kalfalık Belgesini almaya hak kazandıktan sonra Ustalık eğitim kursuna kayıt yaptırarak 2 yıllık pratik eğitim süresi içinde 256 saatlik teorik eğitim kursunu bitirenler girecekleri sınavdan başarılı olmaları halinde Ustalık Belgesi alırlar.

Petlas bayilik veriyor mu?

Piyasalarda oldukça geniş bir kâr payına sahip olan Petlas şubesi yapılan bayilik başvurusu neticesinde çeşitli Petlas bayilik şartları üzerinden vermektedir. Petlas markası üzerinden yatırımcılara şube açma desteği verilmektedir.
Lastik malzeme nedir?
Lastik, kauçuk, kord bezi ve çelik teller ile çeşitli kimyasal maddelerin birleşiminden oluşan ve aracın yer ile temasını sağlayan tek ve en önemli parçasıdır.
Lastikçi Kalfalık Belgesi nasıl alınır?
Ustalık ya da kalfalık belgesi almanın genel olarak iki yolu vardır. Birincisi fiilen eğitime devam ederek ikincisi ise eğitim almadan doğrudan sınava girerek belge alınır. Birinci seçenekte, Mesleki Eğitim Merkezlerinde çıraklık eğitimine katılarak 2 -3 yıl sonunda yapılan sınava girilir ve kalfalık belgesi alınır.
Petlas, 1976 yılında Petrokimya Holding bünyesinde motorlu taşıt lastikleri üretmek üzere kurulmuştur. Faaliyetlerini Kırşehir'de bulunan fabrikasında yürütmektedir. 1997 yılında özelleştirme idaresi tarafından Kombassan Holding'e satılmıştır. 2005 yılında Abdulkadir Özcan AŞ tarafından satın alınmıştır.
Lassa'nın sahibi kim?
Lassa, 1974 yılında Sabancı ve ortakları tarafından kurulan lastik markasıdır. 1978 yılında üretime başladıktan tam on yıl sonra, Japon şirketi Bridgestone Corporation'la ortaklık kurarak Brisa adını almıştır.

Geri
Üst Alt