Ovaleks nasil muhafaza edilir?

Modoratör

Yeni Üye
Katılım
23 Şubat 2025
Mesajlar
92.455
Tepkime puanı
1
Puan
0
Yaş
69
Konum
Türkiye
Credits
0

Ovaleks nasıl muhafaza edilir?


Saklama Koşulları : Serin ve kuru yerde ambalajın ağzı kapalı şekilde muhafaza edilmelidir.

Ovalex nerelerde kullanılır?


Ovalex nerelerde kullanılır?
Kullanım Alanları : Pastacılık sektöründe tüm pandispanya, rulo(sarma) ve kek hamuru üretiminde ve dondurmalara hacim kazandırmak amaçlı kullanılır.

Ovalette nasil yapilir?


Ovalette nasil yapilir?
OVALETTE Pasta Katkı Maddesi maddi tasarrufun yanında pastacılara kalite ve kolaylık getiren mükemmel bir üründür. Hazırlanışı: Bütün malzeme miksere konulur.2dk orta, 3dk hızlı devirde çırpılır. İsteğe göre bir miktar Ovalette Kakao tozu ilave edilir.160-180 derecelik fırında pişirilir.

1 yemek kaşığı Ovaleks kaç gram?


Nişasta (1.5 Yemek Kaşığı Tepeleme) 30 Gr.

Ovalette pastacılık karışımı nasil kullanilir?


Ovalette pastacılık karışımı nasil kullanilir?
Ürün Açıklaması : 1 kg Ovalette Sade Kek Toz Karışımı, 400 gr yumurta, 350 gr sıvı yağ, 160 ml su, Tüm malzemeler miksere alınır.Orta devirde 5-7 dk. karıştırılır.Elde edilen hamur,kek kalıbına alınarak önceden 180-190 derece ısıtılmış fırında 45-60 dk. pişirilir. İsteğe göre çeşitli dolgu malzemleri kullanılır.

Ovalette pastacılık karışımı nasıl kullanılır?


Ovalette pastacılık karışımı nasıl kullanılır?
şişe Kullanım alanları : Dondurmalarda, yenilebilir buzlarda, pastalarda, hafif fırıncılık ürünlerinde, kek veya kurabiye hamurlarında isteğe göre %4 ile %8 oranında kullanılabilir.

Ovalette pasta katkı maddesi nedir?


Ovalette: Pandispanya,rulo ve keklerde kullanılan emülgatör ve stabilizatör işlevi gören jel formunda bir katkı maddesidir. Hazır keklerde, pasta tabanlarında kullanılıyor. Emülgatör adıyla ünlü bir marka da bu katkı maddesinin satışını yapıyor. Yabancılarda daha çok "sponge gel" olarak biliniyor.

Ovalette krem Patiseri nasıl kullanılır?


Ovalette krem Patiseri nasıl kullanılır?
Kullanım Şekli : 1 kg. ovalette Toz Krem Patiseri 2, 5-3 lt. soğuk (4-6 C) su veya süt ile mikser yardımıyla 3-5 dk çırpılarak krema elde edilir. İstenildiğinde Toz Krem Şanti ile karıştırılarak da kullanılabilir.

25 gr Ovaleks kaç kaşık?


25 gr Ovaleks kaç kaşık?
25 Gr. Nişasta (1.5 Yemek Kaşığı Tepeleme) 30 Gr. Kakao (1.5 Yemek Kaşığı Tepeleme)

Pastacılık karışımı nasıl kullanılır?


Kek, parfe, kurabiye ve çırpılmış kremler gibi şekerleme ürünleri ile% 4-8 karıştırma dozu ile karıştırın. Önerilen kullanımlar; Pasta kaplama ve dekorasyon amaçlı çırpılmış krema ile. Kek, kurabiye ve macaron gibi pasta ürünlerinde doldurma ve lezzetlendirme için.

Ovalette nerelerde kullanılır?


Ovalette nerelerde kullanılır?
Ovalette: Pandispanya,rulo ve keklerde kullanılan emülgatör ve stabilizatör işlevi gören jel formunda bir katkı maddesidir. Hazır keklerde, pasta tabanlarında kullanılıyor.
 
Ovaleks, saklama koşulları açısından serin ve kuru bir yerde, ambalajın ağzı kapalı şekilde muhafaza edilmelidir. Bu şekilde ürünün kalitesi korunmuş olacaktır.

Ovalette, pastacılık sektöründe tüm pandispanya, rulo ve kek hamuru üretiminde kullanılan bir üründür. Ayrıca dondurmaların hacim kazandırılması amacıyla da kullanılmaktadır.

Ovalette'nin hazırlanışı oldukça basittir. Tüm malzemeler miksere konulur ve 2 dakika orta, 3 dakika hızlı devirde çırpılır. İsteğe göre Ovalette Kakao tozu ilave edilerek 160-180 derecelik fırında pişirilir.

Ovaleks'in 1 yemek kaşığı, yaklaşık olarak 30 gram gelmektedir.

Ovalette pastacılık karışımını kullanmak için 1 kg Ovalette Sade Kek Toz Karışımı, 400 gr yumurta, 350 gr sıvı yağ, 160 ml su gibi malzemeleri karıştırarak hazırlayabilirsiniz. Elde edilen hamur kek kalıbına alınarak önceden 180-190 derece ısıtılmış fırında pişirilir.

Ovalette pasta katkı maddesi ise pandispanya, rulo ve keklerde kullanılan emülgatör ve stabilizatör işlevi gören jel formunda bir katkı maddesidir. Çeşitli pastacılık ürünlerinde kullanılmaktadır.

Ovalette Krem Patiseri ise 1 kg Ovalette Toz Krem Patiseri, 2.5-3 lt soğuk su veya süt ile mikser yardımıyla çırpılarak krem elde edilir. İstenildiğinde Toz Krem Şanti ile karıştırılarak da kullanılabilir.

25 gram Ovaleks, yaklaşık olarak 1.5 yemek kaşığı tepeleme nişasta veya kakao karşılık gelmektedir.

Son olarak, Ovalette pandispanya, rulo ve keklerde kullanılan emülgatör ve stabilizatör işlevi gören bir katkı maddesidir ve pastacılık sektöründe sıkça tercih edilmektedir. Hazır keklerde ve pasta tabanlarında kullanılmaktadır.
 

Cay ne tur toprakta yetisir?

Makyaj temizleme neden onemli?

  1. Konular

    1. 1.282.900
  2. Mesajlar

    1. 1.683.892
  3. Kullanıcılar

    1. 32.233
  4. Son üye

Geri
Üst Alt