Keşfet

Ozak sahibi kim?

Modoratör

Tanınmış Üye
Forum Coin
0

Özak sahibi kim?​

2009’da şirketlerini Özak Global Holding A.Ş. çatısı altında toplayan Ahmet Akbalık, söz konusu tüm iştirakler ile birlikte Özak Global Holding’in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Ahmet Özak kim?​

Adana’da 1969 yılında doğan Ahmet ÖZAK, ortaöğretim ve lise eğitimini 1980-1987 yılları arasında Tarsus Amerikan Kolejinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’den 1993 yılında mezun oldu. Aynı yıl AÜ Veteriner Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak doktorasına başladı.

Hadiye Taşkın Kimdir?​

Hadiye Taşkın Kimdir?
1980 yılında İstanbul’da doğan Hadiye Taşkın, temelleri 35 yıl önce atılan ve gayrimenkul, inşaat, turizm, tekstil ve tesis yönetimi sektörlerinde faaliyet gösteren Özak Global Holding’e 2008 yılında İnsan Kaynakları Direktörü olarak katılmıştır ve sonrasında aynı zamanda Özak Global Holding İcra Kurulu Üyeliği …

Özak Holding sahibi nereli?​

1971 İstanbul doğumlu olan Ahmet Akbalık, 1985 yılında aile işletmesi olan Özak Tekstil’de çalışma hayatına başlamıştır.

Ürfi Akbalık kimdir?​

Ürfi Akbalık, 2009’da Özak Enerji San. ve Tic. A.Ş. nin kurulmasından sonra, tüm şirketleri tek bir çatı altında toplamak üzere hayata geçirilen Özak Global Holding A.Ş. nin Kurucu Ortağıdır.

Ozgyo kimin ne iş yapar?​

Ozgyo kimin ne iş yapar?
Özderici GYO, gayrimenkul sektöründe arazi geliştirme, proje geliştirme ve kentsel dönüşüm alanlarında, nitelikli projeleri geliştirmekte, sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde getiri potansiyeli yüksek gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı projelere (öncelikli konut sektörüne) odaklanarak büyüme politikası …

Akiş gayrimenkul sahibi kim?​

AKİŞ GYO A.Ş. Ortaklık Yapısı Akkök Holding A.Ş. * Raif Ali Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Sermayenin 36.353.239,81-TL’lik A Grubu(nama) paylarına sahip olup, A grubu paylar Yönetim Kurulu’na aday gösterme imtiyazına sahiptir.

Urfi Akbalik kimdir?​

Ahmet Özak nereli?​

Ahmet Özak nereli?
Ahmet Zeki Özak (1900, İstanbul – 30 Haziran 1982, Ankara) Türk asker. 4. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı’dır.

Mehmet Fatih Keresteci kimdir?​

Ocak 2011 yılında Özak GYO bünyesine katılan Mehmet Fatih Keresteci, ilk olarak proje geliştirme müdürü olarak görev aldı. Ocak 2014’te Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almaya başladı. Mehmet Fatih Keresteci, bugünden itibaren Özak GYO Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.

Ozgyo hisse kimin?​

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

Özderici Holding kimin?​

Özderici Holding kimin?
Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici’nin sahibi oldukları Özderici GYO’nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Akbatının sahibi kimdir?​

Akiş GYO’nun %100’üne sahip olduğu Akbatı Projesi, İstanbul Esenyurt’ta yaklaşık 250 Milyon ABD doları yatırım yapılarak gerçekleştirilmiştir. Akbatı, alışveriş merkezi ve rezidanslarıyla kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyacak bir yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır.

Ali Dinçkök kimdir?​

Lise öğrenimini Avusturya Lisesi’nde tamamladı. 1969’da Aachen Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümünden mezun oldu….
Ali Raif Dinçkök
Doğum | 1944 İstanbul
Ölüm | 11 Aralık 2018 (74 yaşında)
Milliyet | Türkiye
Eğitim | Avusturya Lisesi Aachen Üniversitesi

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Forum Coin
0
Ahmet Akbalık, 2009 yılında şirketlerini Özak Global Holding A.Ş. çatısı altında toplamıştır ve halen bu holdingin Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ahmet Özak ise Adana doğumlu olup Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunudur. 1985 yılında iş hayatına başlayan Ahmet Akbalık, 1971 İstanbul doğumlu bir iş adamıdır.

Ürfi Akbalık, Özak Enerji San. ve Tic. A.Ş.'nin kuruluşundan sonra Özak Global Holding A.Ş.'nin Kurucu Ortağı olmuştur. Mehmet Fatih Keresteci ise Ocak 2011'de Özak GYO'ya katılarak proje geliştirme müdürü olarak çalışmış ve daha sonra Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak görev almıştır.

Özderici Holding'in sahipleri Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'dir. Akbatı Projesi'nin %100 sahibi olan Akiş GYO, İstanbul Esenyurt'ta büyük bir yatırım yapmıştır.

Ali Dinçkök ise Avusturya Lisesi'nde eğitim görmüş ve Aachen Üniversitesi'nde Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Ali Raif Dinçkök ise 1944 yılında İstanbul'da doğmuş, Avusturya Lisesi ve Aachen Üniversitesi mezunu olan bir iş insanıdır.

Üst Alt