- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.174
- Meslek
- Webmaster
Özel lise fiyatları ne kadar?
Ancak ortalama özel okul fiyatları şu şekilde:
- Anaokulu: 20,250 – 32,300 TL.
- İlkokul: 32,250 – 48,000.
- Ortaokul: 49,000 – 52,000 TL.
- Lise: 49,000 – 63,000 TL.
- Tüm Sınıflar İçin Yemek Ücreti: 8495 TL.
Kolejler nasıl öğrenci alacak?
Kolejler nasıl öğrenci alacak?
Buna göre özel liseler 6 Haziran'da yapılacak 2021 LGS puanı sonuçlarına göre öğrenci kaydı yapacak. Geçtiğimiz yıl da aynı sistem uygulandığı için değişikliğe gidilmedi. Özel okullar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınav sonucuna göre öğrenci alacak.
K 12 net nedir?
K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul/dershane yönetim yazılım sistemidir. 33 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır.
Hangi Kolejler LGS ile öğrenci alacak?
Hangi Kolejler LGS ile öğrenci alacak?
Marmara Koleji, Marmara Fen Lisesi, MEF Lisesi, Mimar Sinan Özel Fen Lisesi, Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, Oğuzkaan Koleji, Okan Anadolu lisesi, Saint Benoit Fransız Lisesi, Sankt Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu (Lise Bölümü), Sankt Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu (Ticaret Bölümü), Saint Joseph …
Kolejler LGS puanına bakıyor mu?
Bu yıl 77 özel okul öğrencileri LGS puanı ile alacaktır. LGS ön tercihler okulların internet sitesinde yer alan takvimine göre düzenlenecektir. Özel liseler, 1. ön kayıtları 1-2 ve 5 Temmuz tarihleri arasında yapacaktır. Kesin kayıt dönemi ise 6 Temmuz'da ise yapılacak.
Özel okul öğretmenleri eğitim ödeneği alır mı?
Özel okul öğretmenleri eğitim ödeneği alır mı?
Öğretim yılına hazırlık ödeneği sosyal hak kapsamında olup, her yıl bütçe kanunlarıyla miktarı belirlenen bir alacak olmakla gerek 625 sayılı yasanın 33 ve gerek 5580 sayılı yasanın 9. maddesi hükümleri gereğince işveren tarafından özel okullarda görev yapan öğretmenlere işverenler tarafından ödenmelidir."
K 12 öğretmen ne demek?
K12; Kanada, ABD ve Avusturalya'da ilk, orta ve lise dengi okulların siteleri için belirlenmiş bir standarttır. Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türemiştir. Kindergarten; 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları temsil ederken 12thgrade veya grade 12 ise 12.sınıf anlamına gelmektedir.