Özel Türk Koleji kaç para?
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ (İZMİR BORNOVA KAMPÜSÜ)Okyanus Koleji sahibi Orhan Özbey kimdir?
KİMDİR? 1959 Van Özalp doğumlu, öğretmen kökenli bir işletmeci olan Orhan Özbey, Marmara Üniversitesi Biyoloji ve Kimya Anabilim dalından mezun olduktan hemen sonra eğitim hayatına atıldı. 1979’da Kültür Dershanelerini hizmete açtı. 4 farklı marka altında özel okul ve iki üniversite kurdu.
Okyanusun sahibi kim?
Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, 1979 yılında Kültür Dershanesi’nin kuruluşu ile eğitim sektörüne giriş yaptı. 2004 yılında Okyanus Koleji’nin kuruluşu ile özel okul sektörüne adım attı.
Türk Koleji sahibi kimdir?
Eğitime Adanmış Bir Yaşam Yaşamını, Türk Milli Eğitimine ve geleceğin teminatı olan ülke gençlerine adayan, İzmir Özel Türk Koleji’nin kurucusu Bahattin Tatış, 22 Temmuz 1919’da İzmir’de doğdu. Öğrenimine İzmir Halitbey İlkokulu’nda başlayan Tatış, İzmir Erkek Öğretmen Okulu’nun orta kısmını bitirdi.Özel okullarda kardeş indirimi ne kadar?
1-Kardeş öğrencilerin her birinin eğitim ücretinden %10 indirim yapılır.
TED Koleji yıllık kaç lira?
TED Ankara Koleji Vakfı
Robert Koleji ücretsiz mi?
Hürriyet’in aktardığına göre, Robert Kolej 1000 üzerinden açıkladığı 1’inci dönem önkayıt taban puanını geçen yıla göre 2.5 puan artırarak 995.5 olarak belirledi. Okulun ücreti de gündüzlü peşin 71 bin, 10 taksitte 73 bin 300 TL, yedi gün yatılı 10 taksit öğrenim ücreti ise 112 bin 800 TL olarak açıklandı.Kültür Şirketler Grubu kimin?
Orhan Özbey kimdir nerelidir?
Orhan Özbey Kimdir? 1959 yılında Van’ın Özalp ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Van’da tamamladıktan sonra İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü (Marmara Eğitim Fakültesi) Fizik, Kimya-Biyoloji bölümünü bitirdi.