Modoratör
Yeni Üye
Özgürlük Yazarları hangi eğitim felsefesi?
Hümanist eğitim anlayışına göre eğitim, öğrenci ve eğitmen tarafından paylaşılan bir sorumluluğu kapsar. Bu anlayışın bir örneği filmin başlarında – okulun içindeki kaos ortamından ötürü tüm ümidini kaybetmiş iki öğretmenle, işe yeni başlamış Gruwell arasındaki diyalogda – karşımıza çıkar.
Özgürlük Yazarları filmi ne anlatıyor?
İdealist öğretmen Erin, çok başka dünyalardan gelen karakterlerle uğraşmak zorundadır. Aslında farklı ırklardan gelen bu öğrenciler için okul, sadece yaşları gereği orada bulunmak zorunda oldukları bir yerdir. Erin, kendi yöntemleri ile onlara yakınlaşmaya çalışsa da bu niyeti daha da büyük tepkilere yol açar.
Özgürlük Yazarları kaç dakika?
2 saat 3 dakikaÖzgürlük Yazarları / Süre
Özgürlük Yazarları Filmi Gerçek mi?
Özgürlük Yazarları Filmi Gerçek mi?
Özgürlük Yazarları filminde Erin'i başarılı aktrist Hilary Swank canlandırdı. Ama dedik ya bu yazı bir film tanıtım yazısı değil ve size bu filmi anlatmayacağız. Çünkü ne kadar iyi yazılmış olsa da Erin Gruwell'in hikayesi bir film senaryosu değil. Biz bu yazıda sizlere Erin Gruwell'in gerçek hikayesini anlatacağız!
Sınıf filmi ne anlatıyor?
Sınıf filmi ne anlatıyor?
Konu. Farklı etnik kökenden öğrencilerin bulunduğu bir lisede öğretmenlik yapan François Marin, problemli bir sınıfın sınıf öğretmenidir ve yine bu sınıfın Fransızca derslerine girmektedir. Dönem boyunca öğrencileri ile bireysel olarak ilgilenen Marin, gün geçtikçe sinirlerine yenik düşmektedir.
Sınıf filmi kaç dakika?
2 saat 8 dakikaSınıf / Süre
Tepetaklak Nelson ne anlatıyor?
Özet. Şehir merkezinde yoksulların gittiği bir lisede öğretmen olan Dan Dunne, sıradışı bir eğitmendir. Özel hayatında uyuşturucu alışkanlığı ile baş etmeye çalışan biridir. Öte yandan dersler sırasında özgür düşünceye sahip çıkan, öğrencileri ile sağlam bağlar kurabilen bir tiptir.
Kemal Sunal Tatlı Dillim de oynadı mı?
Tatlı Dillim, 1 Kasım 1972 tarihinde vizyona giren yönetmenliğini ve yapımcılığını Ertem Eğilmez'in üstlendiği, senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı, başrollerini Tarık Akan ve Filiz Akın'ın paylaştığı romantik komedi filmidir. Ayrıca film Kemal Sunal'ın ilk sinema filmidir.