Pansiyonda kimler ücretsiz yemek yer?
Madde 19 – Okul Müdürü, pansiyonlarda görevli müdür yardımcısı, belleticiler, memur ve hizmetliler ile nöbetçi oldukları günlerde öğretmenler pansiyon tabelasına dahil edilerek ücretsiz yemek yerler.
Pansiyon kayıt kabul komisyonu kimlerden oluşur?
(5) İl ve ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonları kararları ilgisine göre il veya ilçe millî eğitim müdürü tarafından onaylanır. MADDE 8- (1) Okul yatılılık ve bursluluk komisyonu pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı ve iki öğretmen olmak üzere üç üyeden oluşur.
Pansiyonda kalan öğrenci Harcliklari 2021 ne kadar?
Pansiyonda kalan öğrenci Harcliklari 2021 ne kadar?
Okul türleri ve kademesi | 2021 (TL-Ücret) | 2022 (TL-Ücret)
İlköğretim Kurumları (İlkokul, Ortaokul, Yatılı Orta Okullar, İmam Hatip Okulları) | 4.020 | 4.540
İlköğretim Kurumları (Özel Eğitim Okulları) | 4.020 | 6.810
Ortaöğretim Okulları (Genel Liseler, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri ile İmam Hatip Liseleri) | 4.020 | 4.540
Pansiyonlu okullarda kimler nöbet tutabilir?
(6) Erkek öğrencilerin kaldıkları pansiyonlarda erkek, kız öğrencilerin kaldıkları pansiyonlarda kadın, kız ve erkek öğrencilerin kaldıkları aynı binadaki pansiyonlarda ise hem erkek hem kadın belletici veya nöbetçi belletici öğretmen görevlendirilir.
Belletmenlik ücreti kaç ek ders?
MADDE 13- (1) Yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim-öğretim ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere her belleticilik görevi için 4 saat ek ders ücreti ödenir.
Pansiyonlu okullarda yemek ücreti ne kadar?
Pansiyonlu okullarda yemek ücreti ne kadar?
2021 yılı bütçesine göre pansiyonlarda ücret karşılığı yemek yiyenler için günlük ücret 13 TL olarak belirlenmiş olup okulumuz personeli, öğretmenleri ve öğrencileri bu ücretin %55'i olan 7,2 TL' den yemek yiyebilir.
Okullarda ihale komisyonu kaç kişiden oluşur?
Madde 111- Satın alma komisyonu, okul müdürlüğünce satın alma işlerini düzenlemek ve yürütmek üzere müdür yardımcılarının birinin başkanlığında, öğretmenler kurulunca seçilecek en az bir öğretmen, tahakkuktan sorumlu müdür yardımcısı, ihale işlerinden sorumlu bir memur ve maliyeden bir kişinin katılmasıyla oluşturulur.